.

Νέα cloud υπηρεσία από την Digital SIMA



H Digital SIMA ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία στο σύννεφο, την Backup365 Disaster Recovery, που αποτελεί επέκταση της πετυχημένης Backup365.

Στόχος της νέας υπηρεσίας, που σημειωτέων βασίζεται στην πλατφόρμα της Veeam, είναι η απρόσκοπτη λειτουργία των εφαρμογών της επιχείρησης σε περίπτωση που προκληθούν σοβαρές βλάβες στην IT υποδομή της από οποιαδήποτε αιτία.

Σε περίπτωση βλάβης του μηχανογραφικού εξοπλισμού, ακόμα κι αν τα δεδομένα είναι ανακτήσιμα, η αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας μπορεί να χρειαστεί μέρες ή και εβδομάδες. Με το Disaster Recovery ενεργοποιείται η διαθεσιμότητα των εφαρμογών στο σύννεφο και είναι έτοιμες για χρήση σε λιγότερο από μισή ώρα από τη στιγμή που διαπιστώθηκε το πρόβλημα.

Οι εφαρμογές στο Data Center είναι συγχρονισμένες σύμφωνα με το ορισμένο RPO και η συντριπτική πλειοψηφία των ανακτήσεων επανέρχονται μέσα στα όρια των RTO SLAs.

Με την υλοποίηση Branch Office και Mobile VPN, διασφαλίζεται η πρόσβαση των χρηστών από όπου κι αν βρίσκονται, αρκεί να έχουν σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Η υπηρεσία προσφέρεται από δύο Data Centers υψηλών προδιαγραφών, ώστε ακόμη και σε περίπτωση εκτεταμένης καταστροφής να είναι πάντα διαθέσιμη.
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.