.

Πώς το 5G θα αλλάξει τον τρόπο ζωής και εργασίαςH Ericsson παρουσίασε τις τελευταίες καινοτομίες της τεχνολογίας, αναλύοντας την ανάγκη τους για υποδομή, στη μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης παγκοσμίως, την CES 2017, στο Λας Βέγκας, Νεβάδα, 5 με 8 Ιανουαρίου 2017.

Με βάση τη θεματολογία της «Κάνοντας το 5G πραγματικότητα», η Ericsson παρουσίασε στους παρευρισκόμενους τους τρόπους με τους οποίους τα δίκτυα, τα μέσα επικοινωνίας και η πληροφορική λειτουργούν σε συγχρονισμό, προκειμένου να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας, αλλά και τις συνθήκες εργασίας μας.

Ο Ulf Ewaldsson, Chief Strategy & Technology Officer, Ericsson αναφέρει: «Το μέγεθος της καινοτομίας υπολογίζεται από τον αριθμό των ατόμων που είναι σε θέση να τη μοιράζονται, να τη χρησιμοποιούν, αλλά και να τη βιώνουν. Χάρη στο χρόνιο και πλούσιο ιστορικό μας στη συνδεσιμότητα είμαστε βαθύτατα εξοικειωμένοι με το βρόγχο ανατροφοδότησης μεταξύ καινοτομίας και εμπειρίας. Η έκθεση CES αποτελεί πάντοτε μία εξαιρετική σκηνή για την καινοτομία και ως εκ τούτου είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις της τεχνολογίας συνδεσιμότητας και του 5G, με τους συνεργάτες και αμοιβαίους πελάτες μας.»

Στο περίπτερό της η Ericsson πραγματοποίησε περισσότερες από 30 επιδείξεις νέων και αναδυόμενων τεχνολογιών, ενώ επέδειξε και τη βελτιωμένη εμπειρία των ατόμων, έπειτα από δοκιμές των πιο σύγχρονων δικτύων και πλατφορμών. Οι παρευρισκόμενοι στην έκθεση CES είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν διαδραστικά αθλητικές εμπειρίες, παρακολουθώντας βίντεο από την οπτική «εντός οχήματος» σε υψηλή ποιότητα, Εικονική Πραγματικότητα (VR), και Επαυξημένη Πραγματικότητα (AR). Το κοινό είχε επίσης στη διάθεση του παραδείγματα έξυπνων πόλεων, έξυπνων οχημάτων, αποδοτικότερης και περισσότερο αυτοματοποιημένης παραγωγής, διασυνδεδεμένων δασών, αλλά και μεταμορφωτικής τηλεοπτικής εμπειρίας.

Εμπειρογνώμονες παρουσίασαν πώς οι βασικές πτυχές της ζωής μας, όπως η τοποθεσία, το περιβάλλον, η ασφάλεια, η απασχόληση και η εξατομίκευση μπορούν να αλλάξουν ριζικά, με την υποστήριξη εύρωστων δικτύων, καινοτόμου πληροφορικής και πλατφορμών μέσων επικοινωνίας. Συνεργάτες όπως η Intel, η Qualcomm και η Volvo Cars επέξειξαν τις καινοτόμες λύσεις που έχουν συνδημιουργήσει με την Ericsson.

Η Ericsson παρουσίασε τις πιο πρόσφατες δυνατότητες της τεχνολογίας 5G, τις οποίες οι πάροχοι θα εισάγουν προσεχώς, που συμπεριλαμβάνουν υψηλότερο εύρος ζώνης, μικρότερο χρόνο καθυστέρησης, μεγαλύτερη πυκνότητα, χαμηλότερες απαιτήσεις ενέργειας, σημαντική αύξηση της ασφάλειας, τεμαχισμό δικτύου και κυψελοειδές για Μαζικές IoT (Internet of Things) τεχνολογίες.

Η Ericsson έκανε επίσης χρήση της τεχνολογίας μετάδοσης και εμπειρογνωμοσύνης της για τη ζωντανή αναμετάδοση συνεντεύξεων μέσω του “Ericsson Skybox” για όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν, και επιθυμούσαν ωστόσο να μένουν ενήμεροι για τις διαλέξεις της έκθεσης.

Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, ο Ewaldsson σχολίασε πρακτικές καθημερινής χρήσεως της τεχνολογίας 5G με συμμετέχοντες από την SK Telecom και BMW, κατά τη διάρκεια ενός ‘SuperSession’ της CES. Περιπτώσεις χρήσεως 5G ήταν στο επίκεντρο και του πρωινού σεμιναρίου ‘FierceWireless’, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, με ομιλητή τον Arun Bansal, Head of Business Unit Network Products της Ericsson.

Η Ericsson παρουσίασε επίσης στο περίπτερό της τα ετήσια αποτελέσματα της έκθεσής της, «Οι δέκα κυρίαρχες καταναλωτικές τάσεις για το 2017».

«Ο μοναδικός τρόπος να καταστήσουμε πραγματικότητα το 5G παγκοσμίως είναι μέσω της καλλιέργειας των περιπτώσεων χρήσης, οι οποίες διευρύνουν το επίπεδο γνώσεων μας για το τι μπορεί να επιτύχει η τεχνολογία 5G, καθώς παρέχει πραγματική αξία προς τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις,» δηλώνει ο Ewaldsson.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.