.

Συστήματα ασφαλείας, ελέγχου & αυτοματισμού στον ξενοδοχειακό κλάδο από την ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.


Η Ελληνική Εταιρεία ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, διανύοντας την πέμπτη δεκαετία της επιχειρηματικής ιστορίας της, είναι Ηγέτης στον Κλάδο Ασφάλειας, Έλεγχου & Αυτοματισμού στην Ελλάδα και με ισχυρή παρουσία στην Ν.Α. Ευρώπη – Κύπρο, Βουλγαρία, Αλβανία.

Στον Ξενοδοχειακό κλάδο, έναν από τους κύριους πυλώνες της Ελληνικής Οικονομίας, η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ έχει μελετήσει, αναπτύξει, εγκαταστήσει και συντηρεί, μία πλήρη σειρά ολοκληρωμένων Λύσεων, αποκτώντας πρωταγωνιστικό ρόλο με πολύ μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων, σε Ξενοδοχεία κάθε κατηγορίας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Από την Κέρκυρα μέχρι την Αλεξανδρούπολη, τη Θεσσαλονίκη μέχρι τη Κω και τη Ρόδο, αλλά και από την Κρήτη μέχρι την Ξάνθη, η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ διαθέτει 1400 Εγκαταστάσεις σε 500+ Ξενοδοχειακές μονάδες: από τις πιο εμβληματικές και κλασικές στην Ελληνική Ξενοδοχειακή Ιστορία, όπως Hilton, Astir Palace, Makedonia Palace, Elounda Mare, Corfu Palace – μέχρι εκείνες πoυ αποτελούν νέες εισόδους στα «Top Hotel Destinations» του διεθνή Τουριστικού «χάρτη» π.χ. Aman Zoe, Hyatt Regency, Sani Resort, Lindos Blu.

Οι Λύσεις που προσφέρονται από την ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, αφορούν τομείς στρατηγικής σημασίας για τη λειτουργία, βελτίωση της παραγωγικότητας και τελικά ανάπτυξη μιας Ξενοδοχειακής μονάδας. Οι τομείς αυτοί είναι:
  • Ασφάλεια
  • Πυρανίχνευση
  • Κατάσβεση
  • Έλεγχος (Access Control)
  • Παρακολούθηση (CCTV)
  • Πυροσβεστικά Μέσα
  • Κτιριακός Αυτοματισμός
  • Διαχείριση Ενέργειας Δωματίου (RMS)


Οι σύγχρονες και καινοτόμες τάσεις στην παγκόσμια αγορά επιτάσσουν Λύσεις για τα Ξενοδοχεία που λαμβάνουν υπ ́όψιν τους, αφενός τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε μονάδας, αφετέρου τη μακροχρόνια επένδυση που απαιτείται σε μια τόσο ευαίσθητη και μεταβαλλόμενη αγορά. Ολοκληρωμένα και Διασυνδεδεμένα Συστήματα (Integraded Systems), IoT τεχνολογίες και Tailored made προϊόντα-υπηρεσίες, προσαρμοσμένα σε κάθε ανάγκη, είναι η «απάντηση» της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός Ξενοδοχειακός Κλάδος.

Η κυριότερη Προστιθέμενη Άξια όμως, της Εταιρείας ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, είναι η Εμπιστοσύνη και η Αξιοπιστία που προσφέρει – και – στον τουριστικό κλάδο. Στοιχεία που έχουν «κερδηθεί» – και κερδίζονται κάθε μέρα – με συνεπεία και διαρκή προσπάθεια 45 χρόνια τώρα, από τη Διοίκηση και το έμψυχο δυναμικό μας.
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.