.

Η Cosmos Business Systems υλοποίησε τέσσερα σημαντικά έργα στην Κύπρο

Ιδιαίτερα δημιουργική ήταν η χρονιά που έκλεισε για την δραστηριότητα του ομίλου της Cosmos στην Κύπρο, και ιδιαίτερα το τελευταίο τρίμηνο του 2016, καθώς η μητρική εταιρεία Cosmos Business Systems και η Κυπριακή θυγατρική της CBS IT SystemsCyprus ( LTD), υλοποίησαν τέσσερα σημαντικά Κυβερνητικά έργα. Τα έργα αυτά είναι:

1) Εγκατάσταση Σημείων Ασύρματης Πρόσβασης στο Διαδίκτυο σε Δημόσια Κτίρια (Government WiFi) σε περισσότερους από 61 χώρους Παγκύπρια. Όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος ο Υπουργός Μεταφορών κος Μάριος Δημητριάδης κατά τη Σύμβαση του έργου, αυτό είναι μέρος της γενικότερης προσπάθειας του Υπουργείου για την προώθηση των ψηφιακών δεξιοτήτων. Η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε ήταν βασισμένη σε δικτυακές λύσεις της HewlettPackardEnterprise, και συγκεκριμένα στη σειρά Aruba 200 AP.

2) Εγκατάσταση ενός Ολοκληρωμένου Ψηφιακού Συστήματος Ασύρματων Πομποδεκτών στις Κεντρικές Φυλακές της Κύπρου. Το σύστημα καλύπτει το σύνολο της έκτασης που καλύπτουν οι Κεντρικές Φυλακές, χωρίς κανένα απολύτως νεκρό σημείο, προσφέροντας επίσης κρυπτογράφηση επικοινωνιών.

3) Εγκατάσταση Συστήματος Video Wall στα πλαίσια της αναβάθμισης του Εθνικού Κέντρου Συντονισμού (EUROSUR) της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας. Για πρώτη φορά σε Ελλάδα & Κύπρο γίνεται χρήση αυτής της τεχνολογίας σε Κέντρο Επιχειρήσεων χρησιμοποιώντας ότι πιο σύγχρονο διατίθεται αυτή τη στιγμή στη διεθνή αγορά.

4) Προμήθεια Ανιχνευτών Εκρηκτικών στο Τμήμα Πυροτεχνουργών της Αστυνομίας. Έπειτα από μια πολύ δύσκολη διαδικασία τυφλών δοκιμών χρησιμοποιώντας πραγματικά εκρηκτικά, η CBS IT ήταν η μόνη εταιρεία η οποία κατάφερε να περάσει τις δοκιμές και τελικά να προχωρήσει στην προμήθεια.


Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.