.

DMTex FP9000-4. Αξιοπιστία και ποιότητα στην πυρανίχνευση



Μία νέα, δυναμική, αξιόπιστη και πολύ προσιτή οικονομική λύση στον τομέα της συμβατικής πυρανίχνευσης έρχεται από τον κατασκευαστικό οίκο της DMTex και τον πίνακα FP9000-4. Πρόκειται για έναν πίνακα, 4 ζωνών με υποστήριξη έως και 32 πυρανιχνευτών ανά ζώνη, όπου μπορούν να διασυνδεθούν οι περισσότεροι συμβατικοί πυρανιχνευτές του εμπορίου.

Διαθέτει λυχνίες ειδοποιήσεων LED, καθώς και ενσωματωμένη οθόνη LCD. Ο πίνακας έρχεται με εγκατεστημένες 2 εξόδους για ΣΕΙΡΗΝΕΣ, 1 έξοδο για “Fire”, 1 έξοδο για "Fault", 2 προγραμματιζόμενα ρελέ, αλλά υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης τους με την προσθήκη πλακέτας 4 εξόδων ρελέ. Επιπρόσθετα, παρέχεται η δυνατότητα για επέκταση κατά 4 εξόδους με την εγκατάσταση της αντίστοιχης πλακέτας. Στις δυνατότητες του συγκριμένου πίνακα πρέπει να προστεθούν τόσο η καταγραφή έως και 1200 συμβάντα, η ύπαρξη καταμετρητή έως και 9999 συμβάντων, καθώς και η δυνατότητα προσθήκης πλακέτας RS485 για διασύνδεση με επαναληπτικό πίνακα (repeater).

Γενικά μπορούν να διασυνδεθούν 8 πινάκες της σειράς FP9000 και να ελέγχονται από τον επαναληπτικό πίνακα της ίδιας σειράς. Η κατασκευάστρια εταιρία DMtex - σύμφωνα με τις απαιτήσεις για αξιόπιστες λύσεις πυρασφάλειας και υψηλής ποιότητας υλικά - έχει πιστοποιηθεί με ISO9001, ενώ ο πίνακας FP9000 (και όλη η γκάμα πινάκων της ίδιας σειράς) έχει κατασκευαστεί και έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα EN54-2 και 54-4. Η απλότητα του μενού και των λειτουργιών του, καθιστούν το σύστημα εύκολο τόσο στην εγκατάστασή, όσο και μετέπειτα στη συντήρησή του.

MICROLINK www.mlink.gr τηλ.: 210 5786534

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.