.

Golmar GB2. Σύστημα ψηφιακής θυροτηλεόρασης με εγγύηση ποιότητας

Η θυροτηλεόραση GB2 της Golmar είναι η εύκολη, ποιοτική και οικονομική λύση για αντικατάσταση θυροτηλεφώνων σε θυροτηλεόραση με την εγγύηση 60 ετών εμπειρία της Golmar στα ψηφιακά συστήματα και 28 χρόνων εμπειρίας της RAKSON στην θυροτηλεόραση.

Σχετικά με τα βασικά χαρακτηριστικά του συστήματος ψηφιακής θυροτηλεόρασης Golmar GB2 θα πρέπει να αναφέρουμε συνοπτικά ότι έρχεται με 2 καλώδια χωρίς πολικότητα υποστηρίζει μέχρι 128 οθόνες και 4 μπουτονιέρες καθώς και 200 μέτρα απόσταση. Μπορεί να τοποθετηθεί σε μονοκατοικία ή διπλοκατοικία μέχρι 16 οθόνες ανά κατοικία ή σε πολυκατοικία μέχρι 4 οθόνες ανά διαμέρισμα παράλληλα.

Το σύστημα διαθέτει 2 μπουτονιέρες και συγκεκριμένα :
  • NEXAALUMINIUM: Στιβαρή κατασκευή από ανοδοιώμενο αλουμίνιο πάχους 1,8mm.
  • NEXAINOX: Στιβαρή κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι 2mm ANSI 304. Ειδική επεξεργασία για την αποφυγή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Αναφορικά με τα κοινά χαρακτηριστικά αυτών, ισχύει ότι κατασκευάζονται στην Ισπανία και διαθέτουν μπουτόν από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ η συναρμολόγηση της μπουτονιέρας γίνεται ακριβώς στις διαστάσεις που χρειάζεται η κάθε εγκατάσταση, υποστηρίζοντας απεριόριστο όριο στα μπουτόν. Επίσης, διακρίνεται για την εύκολη συναρμολόγηση των μηχανισμών με ειδικά καλώδια σύνδεσης (μείωση χρόνου εγκατάστασης και σταθερή λειτουργία) καθώς και για τον μηχανισμό πληκτρολόγιο για άνοιγμα πόρτας. Διαθέτει ακόμα δυνατότητα για εξωτερικό μπουτόν ανοίγματος της πόρτας τοπικά, καθώς και τοποθέτηση λευκών led φωτισμού των ονομάτων και εξωτερικών κουτιών και πλαγιομετώπες.

Το σύστημα υποστηρίζει ψηφιακή ρύθμιση έντασης ομιλίας και φωνητικών μηνυμάτων χωρίς την ανάγκη να ανοίξει η μπουτονιέρα και ενσωματώνει έγχρωμη κάμερα γωνίας 104 °, με ηλεκτρονική ίριδα για την αυτόματη προσαρμογή στις συνθήκες φωτισμού. Παράλληλα επιτρέπει την αυτόματη ενεργοποίηση led κάμερας σε χαμηλό φωτισμό καθώς και φωνητικά μηνύματα στα Ελληνικά και ενδείξεις για: Η επικοινωνία ξεκίνησε. Κλήση σε εξέλιξη. Η πόρτα άνοιξε. Απασχολημένο. Ενσωματώνει ακόμα δύο ρελέ εξόδου με δυνατότητα επιλογής του χρόνου ενεργοποίησης και συμπεριφοράς NC ή NO.

Το σύστημα διαθέτει 2 οθόνες την VESTA2 με οθόνη 4,3’’ καιTHERA με οθόνη αφής 7’’ η οποία δέχεται κάρτα SD για αποθήκευση video, ενώ χωρίς την κάρτα SD έχει δυνατότητα να αποθηκεύει 126 φωτογραφίες. Σύντομα θα διατίθενται και 2 νέες οθόνες 7’’ η VESTA7 και η PENTHA7. 

Οι οθόνες έχουν κοινά χαρακτηριστικά και συγκεκριμένα: Πολλαπλές γλώσσες και Ελληνικά, εύκολος προγραμματισμός μέσω dip-switch, Full Duplex επικοινωνία ήχου, μυστικότητα συνομιλίας και video, δυνατότητα αυτόματης ενεργοποίησης της κλειδαριάς όταν λαμβάνεται μια κλήση, λειτουργία μην ενοχλείτε με ενδεικτική λυχνία. Επίσης διαθέτουν είσοδος για κουδούνι στο διαμέρισμα, ελεύθερη έξοδο 12V στην κλήση και υποστηρίζουν διαφορετικούς ήχους κλήσεων ανάλογα από πού προέρχεται: κλήση μπουτονιέρα, μπουτόν διαμερίσματος, ενδοεπικοινωνία. Επιτρέπουν ενδοεπικοινωνία με άλλες οθόνες στο ίδιο διαμέρισμα (όχι επιλεκτική) και με οθόνες από τα άλλα διαμερίσματα καθώς και δυνατότητα επίβλεψης μέχρι 4 κάμερες, αλλά και δυνατότητα μεταφοράς κλήσης της μπουτονιέρας σε τηλέφωνο είτε μέσω δίκτυο PSTN είτε μέσω δικτύου GSM. Διαθέτει επίσης 2 θυροτηλέφωνα με ακουστικό Τ-562 και χωρίς ακουστικό ΝΗΕΑ. Σύντομα αναμένεται και η νέα μπουτονιέρα JAZZ για κιτ μίας και 2 κατοικιών με κάμερα 170ο, άνοιγμα πόρτας με μπρελόκ και ηλεκτρονικό zoom στην οθόνη.


Πληροφορίες: Rakson www.rakson.gr τηλ.:2109404000

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.