.

Η Professional Services επίσημος διανομέας της APC



Η εταιρεία Professional Services η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο διανομής προϊόντων και παροχής υπηρεσιών που αφορούν ενσύρματα και ασύρματα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα καθώς και UPS, ανακοίνωσε ότι από 1η Ιανουαρίου 2017, αναλαμβάνει επίσημος διανομέας των προϊόντων APC στην ελληνική αγορά.

Η πολυετής εμπειρία της Professional Services στην τεχνική υποστήριξη σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων APC, δημιουργεί μια ολοκληρωμένη λύση για κάθε ανάγκη της επιχείρησης. Έτσι, ο πελάτης μπορεί να έχει πλήρη υποστήριξη από το αρχικό στάδιο σχεδιασμού της λύσης μέχρι και την εγκατάσταση, συντήρηση και διαρκή έλεγχο της ευρείας γκάμας προϊόντων APC σε πλήρως ανταγωνιστικές τιμές.

Θυμίζουμε ότι η εταιρεία APC, ή πιο σωστά APC by Schneider Electric, αφού το 2007, η δεύτερη εξαγόρασε την πρώτη, αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής συστημάτων αδιάλειπτης παροχής ισχύος για όλους τους κλάδους και τις χρήσεις, από το μικρό γραφείο και τον home user, μέχρι τις μεγάλες δικτυακές εγκαταστάσεις και τα data centers.
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.