.

UTC RS-3131. Εσωτερική κάμερα σπιτιού στα 1,3MP και WiFi

Στην πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων βίντεο επιτήρησης του κατασκευαστικού ομίλου συστημάτων ασφάλειας UTC συναντάμε μεταξύ άλλων την κάμερα RS-3131 που θεωρείται ιδανική για την κάλυψη απαιτήσεων επιτήρησης σε οικιακό περιβάλλον, διαθέτοντας επιτραπέζια βάση ενώ μπορεί να τοποθετηθεί και σε τοίχο αλλά και στην οροφή με τις κατάλληλες βάσεις.

Πρόκειται για μια κάμερα που αποδίδει 1,3 MP και υποστηρίζει τεχνολογία συμπίεσης H.264 με dual-streaming δυνατότητα. Αξίζει να αναφέρουμε την συμβατότητα με τη σειρά προϊόντων UltraSync, που αποτελεί μια χαρακτηριστική τεχνολογία της εταιρίας για την πρόσβαση και τον έλεγχο συσκευών από οποιαδήποτε απόσταση. Η κάμερα υποστηρίζει εγγραφή κατόπιν συμβάντος συναγερμού που μπορεί να προέρχεται από παραβίαση του χώρου που ελέγχει και διαχείριση μέσω της εφαρμογής UltraConnect mobile application.

Επίσης υποστηρίζει δυνατότητες Wifi συνδεσιμότητας με ταχύτητα μετάδοσης εικόνων 150Mbps και ασφάλεια σύνδεσης από όλα τα γνωστά πρωτόκολλα κρυπτογράφησης. Επίσης υποστηρίζει day/night λειτουργία και υπέρυθρο φωτισμό με εμβέλεια 10 μέτρα.

Πληροφορίες: G.I. Security www.gisecurity.gr τηλ.: 210 6040601

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.