.

Η παγκόσμια αγορά Access Control θα αυξηθεί κατά 7% το 2017



Σύμφωνα με μια νέα έκθεση της IHS Markit, η παγκόσμια αγορά ελέγχου πρόσβασης θα αυξηθεί κατά 6,8% το 2017, υπερβαίνοντας τα 4,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Η εταιρεία ερευνών αγοράς, επισημαίνει ότι ο έλεγχος της πρόσβασης θα συνεχίσει να διαδραματίζει το μεγαλύτερο ρόλο στις επαγγελματικές εφαρμογές, ως αποτέλεσμα της βαθύτερης ενοποίησης με τη βιντεοεπιτήρηση, τις επιχειρηματικές ανάγκες και τις συσκευές Internet of Things.

Η αυξημένη χρήση των κινητών και οι νέες βιομετρικές τεχνολογίες θα είναι μεταξύ των κορυφαίων τάσεων του hardware κατά τη διάρκεια του 2017, μαζί με τις απομακρυσμένες υπηρεσίες Access Control. Όπως και σε άλλους τομείς, η χρήση κινητών για την ταυτοποίηση του ελέγχου πρόσβασης, δεν είναι μόνο μια πρόταση με ισχυρή αξία από μόνη της, αλλά προσφέρει επίσης τη δυνατότητα πρόσβασης σε ένα πιο ολοκληρωμένο και καλύτερο σύστημα για τον τελικό χρήστη, ενώ επιτρέπει στους παρόχους τη δημιουργία υπηρεσιών που μπορούν να προσφέρουν έσοδα.

Η αναγνώριση προσώπου θα καθιερωθεί ως το δεύτερο πιο δημοφιλές είδος βιομετρικής ταυτοποίησης. Παρά το γεγονός ότι τα δακτυλικά αποτυπώματα παραμένουν το πρότυπο του κλάδου για τη χρήση βιομετρικών στοιχείων, η αναγνώριση προσώπου και η αναγνώριση της ίριδας, μάχονται για τον τίτλο της δεύτερης πιο διαδεδομένης βιομετρικής τεχνολογίας. Η ανάπτυξη των ηλεκτρονικών κλειδαριών στις αναπτυσσόμενες χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο θα αυξηθεί κατά περίπου 9%, με αιχμή την Ανατολική Ευρώπη και την Αφρική, με εκτιμώμενη αύξηση 17% για το 2017.

Αν και ο αντίκτυπος της Κίνας στον έλεγχο πρόσβασης (Access Control) υπήρξε λιγότερο έντονος σε σχέση με την βιντεοεπιτήρηση (Video Surveillance), η Κίνα θα αρχίσει να έχει μεγαλύτερη επιρροή στις εξελίξεις σε ολόκληρη την περιοχή Ασίας και Ειρηνικού, καθώς και την παγκόσμια αγορά ελέγχου πρόσβασης για το 2017, αφού νέα εργοστάσια αναφύονται κάθε μήνα, παράγοντας προϊόντα με εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.