.

Η APC της Schneider Electric συνεργάζεται με την Professional Services

Η APC της Schneider Electric, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Professional Services, η οποία πλέον συμπεριλαμβάνεται στο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας ως επίσημος διανομέας των προϊόντων APC στην ελληνική αγορά. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων APC σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία της Professional Services στην τεχνική υποστήριξη δημιούργησαν μια ολοκληρωμένη λύση για κάθε επαγγελματική ανάγκη αναφορικά με ενσύρματα και ασύρματα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα καθώς και UPS.

Μία από τις κύριες προϊοντικές κατηγορίες της APC είναι τα UPS, προϊόν που αποτελεί αναγκαίο και αναπόσπαστο εξοπλισμό σε κάθε εγκατάσταση και κάθε υπολογιστικό περιβάλλον. Η APC έχει μια πλήρη σειρά προϊόντων για entry level εγκαταστάσεις, από περιφερειακά και προσωπικούς υπολογιστές μέχρι ειδικά σχεδιασμένα UPS για λειτουργία σε βιομηχανικά περιβάλλοντα. Διαθέτουν κορυφαία ποιότητα κατασκευής και τεχνικών χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες της αγοράς.

Η Professional Services ιδρύθηκε το 2013 ως αποτέλεσμα πολυετούς εμπειρίας στον χώρο των τηλεπικοινωνιών και UPS (συστήματα αδιάλειπτης παροχής ενέργειας). Κύριος τομέας δραστηριότητάς της είναι η διανομή προϊόντων και η παροχή υπηρεσιών που αφορούν ενσύρματα και ασύρματα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα καθώς και UPS.
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.