.

GuestComfort: Συνδυάζοντας τον απόλυτο έλεγχο µε την µέγιστη άνεση


Έλεγχος πρόσβασης, εξοικονόµηση ενέργειας, έλεγχος παραβίασης, κλήση ανάγκης, έλεγχος παρουσίας, πολλά διαφορετικά συστήµατα στην προσπάθεια να καλύψουµε τις ανάγκες ενός ξενοδοχείου.

Αποκτήστε τον απόλυτο έλεγχο µε έναν µόνο controller και την ελάχιστη καλωδίωση. Σε συνεργασία µε την EMT Controls η εταιρία POWERTECH Electronics σχεδίασαν µία πλήρη γκάµα ελεγκτών προσαρµοσµένη στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς, από µικρούς ξενώνες µέχρι και πολυτελέστατα Grand Resorts.

Ας ξεκινήσουµε από το value pack το οποίο αναπτύχθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των περισσότερων µονάδων µε πραγµατικά χαµηλό κόστος. Ο ελεγκτής του Value Pack ενσωµατώνει 8 DI εισόδους, 8 ΝΟ εξόδους 16A, wifi communication module, IR control, εξωτερικό RFID reader µε φωτιζόµενο αριθµό δωµατίου και ενδείξεις MUR και DND, εσωτερικό καρτοαναγνώστη και θερµοστάτη αφής. Το IR control ενσωµατώθηκε για να µας απαλλάξει από τα τηλεχειριστήρια των κλιµατιστικών δίνοντάς µας τη δυνατότητα χρήσης από το θερµοστάτη αφής αλλά και κεντρικής διαχείρισης από την reception.


Μέσω της κεντρικής διαχείρισης εξοικονοµούµε ενέργεια λόγω διαφορετικών σεναρίων αλλά και ορίων χρήσης του κλιµατισµού, αλλάζοντας αυτόµατα το mode λειτουργίας κατά τις νυχτερινές ώρες και παρέχοντας ταυτόχρονα την µέγιστη αίσθηση άνεσης στον πελάτη. Μέσω των DI µπορούµε να αντιληφθούµε και να απεικονίσουµε καταστάσεις σχετικά µε την παραβίαση δωµατίου, κλήση ανάγκης, κατάσταση µπαλκονόπορτας κ.α..

Από τις DO ελέγχουµε το άνοιγµα πόρτας, κουδούνι δωµατίου, Welcome Light, κεντρικό έλεγχο φωτισµού µπαλκονιών κ.α.. Με όλα τα παραπάνω να οπτικοποιούνται και να τα διαχειριζόµαστε µέσω software από την ρεσεψιόν µε διαφορετική απεικόνιση ανά τµήµα (housekeeping, συντήρηση), καθώς και έλεγχο του συστήµατος µέσω Mobile App από τη συσκευή του πελάτη.

Όλη η γκάµα των ελεγκτών µπορεί να επικοινωνήσει µε όλα τα διεθνή πρωτόκολλα αυτοµατισµού όπως KNX, BACnet, Modbus, TCP, Zigbee. Από το Value Pack µέχρι και το Guest Comfort Plus η οικογένεια των ελεγκτών της EMT Controls µπορεί να φτάσει µέχρι και τις 18DO, +8Analog Outputs (Dimming), Ethernet, Fan Coil Control και KNX. Επίσης είναι σε θέση να αντιµετωπίσει το ζήτηµα της δεύτερης κάρτας δωµατίου χωρίς τον εσωτερικό καρτοαναγνώστη µέσω ανιχνευτή παρουσίας (Real Presence Detector).

Άρθρο του Χασάν Χατζήογλου – Διπλ. Ηλεκτρολογου Μηχανικoύ & Μηχανικού Η/Υ Α.Π.Θ.

Για περισσότερες πληροφορίες
POWERTECH Electronics – Υψηλάντου 44, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310889080 – Fax: 2310889313 – Mobile: 6997000914 – www.pwrtech.gr


[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.