.

MyLoneWorkers & QR-patrol από την Terracom Πληροφορική

H Terracom Πληροφορική θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους ομιλητές, χορηγούς, εκθέτες και επισκέπτες για την συνάντησή τους στο Close Protection Technology Forum (CPTF) που έλαβε χώρα στο Λονδίνο στις 25 Ιανουαρίου 2017.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, τα στελέχη της εταιρίας είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τα βασικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες στην ασφάλεια των Lone Workers και των ανθρώπων που εργάζονται σε εταιρείες ασφάλειας (security). Παράλληλα, παρουσιάσανε τα καινοτόμα συστήματα MyLoneWorkers και QR-Patrol, που είναι πλήρως προσαρμοσμένα στις ανάγκες των σύγχρονων απαιτήσεων ώστε να παρέχουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια σε εργαζομένους του κλάδου Security καθώς και οργανισμούς που απασχολούν Lone Workers.

Το CPTF ήταν μια μονοήμερη εκδήλωση που είχε ως βασικό σκοπό να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες ασφαλείας και να τους ενημερώσει σχετικά με τον τρόπο που μπορούν να αντιμετωπίσουν τις επερχόμενες απειλές στην καθημερινή τους εργασία μέσα από την υιοθέτηση των σύγχρονων τεχνολογιών.

Η Terracom ήταν στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσει και να διευθύνει συζήτηση με κεντρικό θέμα "Πώς μπορούν οι εργαζόμενοι ασφαλείας και οι Lone Workers να ενσωματώσουν καλύτερα τεχνολογικές λύσεις για απομακρυσμένο έλεγχο και παρακολούθηση στην καθημερινότητά τους". Οι παρευρισκόμενοι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις ανησυχίες τους σχετικά με την ασφάλεια και τις μεθόδους προστασίας των εργαζομένων τους καθώς και να ενημερωθούν εκτενώς για τις δυνατότητες που τους παρέχει η τεχνολογία σε αυτόν τον τομέα. Στο συγκεκριμένο πλαίσιο, η εταιρεία παρουσίασε παράλληλα τα καινοτόμα συστήματα MyLoneWorkers και QR-Patrol, τα οποία και προσέλκυσαν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον τόσο για τo γεγονός πως συνδυάζουν τεχνολογίες πραγματικού χρόνου με cloud υπηρεσίες, όσο και για την ενσωμάτωση τεχνολογιών Internet of Things (push to talk notifications, beacons, κλπ.)

Συγκεκριμένα, το MyLoneWorkers είναι ένα νέο πρωτοποριακό σύστημα που αναπτύχθηκε με βάση την προηγούμενη εμπειρία μας από το πλέον επιτυχημένο σύστημα QR-Patrol. Πρόκειται στην ουσία για ένα καινοτόμο σύστημα που εστιάζει στη διαχείριση και την παρακολούθηση Lone Workers με τη χρήση τεχνολογίας Internet of Things (IoT) και παρέχοντας τη δυνατότητα απομακρυσμένου monitoring σε πραγματικό χρόνο.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, παρουσιάστηκε επίσης και το QR-Patrol, το γνωστό παγκοσμίως πλέον σύστημα διαχείρισης περιπολιών και φυλάξεων, που απαριθμεί πελάτες σε περισσότερες από 50 χώρες. Το QR-Patrol έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών και βρίσκει εφαρμογή σε ένα ευρύ φάσμα της παγκόσμιας αγοράς, όπως σε εταιρείες ασφάλειας, ενώσεις ιδιοκτητών σπιτιού, ξενοδοχεία, οικονομικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα, κλπ. Επιπλέον, έχει δημιουργήσει ισχυρές συνεργασίες σε 20 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστραλίας, καθιστώντας το ως το κορυφαίο σύστημα διαχείρισης, ελέγχου, παρακολούθησης και καταγραφής φυλάξεων σε παγκόσμια κλίμακα.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.