.

Η παγκόσμια αγορά βιομετρικών στοιχείων θα φθάσει τα 15 δις το 2025


Ο τζίρος της παγκόσμιας αγορά βιομετρικών στοιχείων, hardware και λογισμικού, θα αυξηθεί σε ετήσια βάση από 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια το 2016 σε 15,1 δις μέχρι το 2025, με ένα σύνθετο ετήσιο ποσοστό αύξησης (CAGR) 22,9%, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Tractica.

Κατά τη διάρκεια της 10ετούς περιόδου των προβλέψεων, τα συνολικά έσοδα των βιομετρικών στοιχεία θα ανέλθουν συνολικά σε 69,8 δισεκατομμύρια δολάρια. Η χρήση των βιομετρικών στοιχείων αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς, σε καταναλωτικά, βιομηχανικά και κυβερνητικά συστήματα.

Η αγορά των βιομετρικών στοιχείων έχει φθάσει σε ένα σημείο καμπής, σε μεγάλο βαθμό από την επιθυμία των οργανισμών για βελτιωμένη πιστοποίηση ταυτότητας, την αναγνώριση από απόσταση, αλλά και την αποστροφή των χρηστών για συστήματα που βασίζονται σε κωδικούς πρόσβασης και ερωτήσεις ασφαλείας.


Η ανάπτυξη της αγοράς βιομετρικών στοιχείων οδηγείται από περιπτώσεις χρήσης. Ενώ υπήρχε ανέκαθεν μία οριοθέτηση μεταξύ των περιπτώσεων των καταναλωτών και της χρήσης σε επιχειρήσεις, αυτή η δυναμική έχει αρχίσει να αλλάζει, όπως φαίνεται στη χρήση των βιομετρικών στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, για να επιτραπεί σε καταναλωτές και εταιρικούς χρήστες ο έλεγχος ταυτότητας σε online τραπεζικά συστήματα.

Το μεγαλύτερο τμήμα του τζίρου θα έχει η αναγνώριση των δακτυλικών αποτυπωμάτων, η αναγνώριση φωνής, η αναγνώριση της ίριδας και η αναγνώριση του προσώπου. Οι μεγαλύτερες αγορές εφαρμογών για τις τεχνολογίες θα είναι οι καταναλωτές, οι τράπεζες, η υγειονομική περίθαλψη, οι κυβερνήσεις και οι επιχειρήσεις.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.