.

Η παγκόσμια αγορά αναγνώρισης ίριδας θα φθάσει τα 4,1 δις δολάρια το 2025



Για πολλά χρόνια, η αναγνώριση ίριδας ήταν σε μεγάλο βαθμό μια τεχνολογία που περιοριζόταν σε έργα επιστημονικής φαντασίας, μπλοκαρισμένη από ένα σημαντικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μέχρι το 2005. Ωστόσο, τα επόμενα χρόνια, περισσότεροι από 10 αναγνωρισμένοι κατασκευαστές hardware, μαζί με διάφορους προμηθευτές λογισμικού, ανέπτυξαν νέα προϊόντα, καθιστώντας έτσι τη σχετική τεχνολογία πραγματικότητα σε μια ποικιλία περιπτώσεων χρήσης.

Σύμφωνα με την έκθεση της Tractica, οι πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις προσφέρουν υπέρυθρες (IR) κάμερες και πηγές φωτός σε smartphones και tablets, ανοίγοντας ένα νέο κόσμο περιπτώσεων χρήσης αναγνώρισης της ίριδας σε καταναλωτικές εφαρμογές. Η ανάπτυξη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αύξηση των περιπτώσεων χρήσης από καταναλωτές, όπου η αγορά αναγνώρισης της ίριδας θα επεκταθεί από 676,6 εκατομμύρια δολάρια το 2016, σε 4.1 δισεκατομμύρια μέχρι το 2025. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι ετήσιες παγκόσμιες αποστολές συσκευών με ενσωματωμένη αναγνώριση ίριδας θα αυξηθούν από 10,7 σε 61,6 εκατομμύρια μονάδες ετησίως.


Η αναγνώριση της ίριδας κερδίζει έδαφος ως ασφαλής και φιλική προς τον χρήστη βιομετρική λύση, χάρη στον αυξανόμενο ανταγωνισμό και την καινοτομία, καθώς και τα επιτυχή πιλοτικά προγράμματα που εξελίσσονται σε όλο τον κόσμο.

Η αγορά των καταναλωτών εκτιμάται πως θα είναι ο μεγαλύτερος τομέας, ακολουθούμενος από τις κρατικές υπηρεσίες, την υγειονομική περίθαλψη, τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, τις μη κυβερνητικές οργανώσεις, τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου, και την άμυνα. Η ανάλυση της Tractica δείχνει ότι ορισμένες από τις μεγαλύτερες περιπτώσεις χρήσης θα περιλαμβάνουν τον έλεγχο της ταυτότητας σε καταναλωτικές συσκευές και σε μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.