.

DSC Power Series. Αξιόπιστα συστήματα ασφαλείας από μια κορυφαία εταιρεία του κλάδου



Η DSC με έδρα και παραγωγή των προϊόντων της στον Καναδά, έχει παρουσία στον κλάδο της ηλεκτρονικής ασφάλειας εδώ και 38 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να δημιουργήσει πρωτοποριακές συσκευές που άνοιξαν νέους ορίζοντες σε οικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές.

Σήμερα ως κορυφαίο μέλος πλέον του ομίλου Tyco International διαθέτει στην παγκόσμια αγορά δύο σειρές ολοκληρωμένων προϊόντων με τα δικά τους μοναδικά χαρακτηριστικά η κάθε μία.

Η σειρά Power είναι η πρόταση για ένα αξιόπιστο και ποιοτικό σύστημα ασφαλείας για μικρές έως και μεσαίες εγκαταστάσεις. Τα δυναμικά χαρακτηριστικά αυτής της σειράς δίνουν στους εγκαταστάτες τη δυνατότητα να προσφέρουν στους πελάτες τους ένα οικονομικό σύστημα ασφαλείας που όμως δεν υστερεί σε τίποτα, σε ασφάλεια και λειτουργικότητα. Η σειρά διαθέτει μοντέρνα πληκτρολόγια με κομψή εμφάνιση, μεγάλα φωτιζόμενα πλήκτρα, έξυπνα πλήκτρα αυτοματοποιημένων λειτουργιών, οθόνη με μηνύματα στην ελληνική γλώσσα, απλό και κατανοητό τρόπο λειτουργίας. Οι Ελληνικές οδηγίες που συνοδεύουν το σύστημα κάνουν την χρήση του παιχνιδάκι, ακόμα και για άτομα μεγάλης ηλικίας. Οι ευέλικτες, εναλλακτικές μέθοδοι επικοινωνίας μέσω Internet με GSM/GPRS και η πλήρης γκάμα ασύρματων και ενσύρματων περιφερειακών, συμπληρώνουν το τελικό πακέτο. Στη σειρά αυτή υπάρχουν 5 επιλογές πίνακα συναγερμού που υποστηρίζουν από 5 έως 64 ζώνες και έως 8 υποσυστήματα.

Η υβριδική σειρά Power Neo είναι η κορυφαία επιλογή με καινοτομίες, εξαιρετικά χαρακτηριστικά και αποκλειστικότητες. Ενδεικτικά να αναφέρουμε τα εξής:
  • Οπτική επιβεβαίωση συναγερμού με χρήση ανιχνευτών με ενσωματωμένη κάμερα.
  • Εφαρμογή μέσω κινητού για την παρακολούθηση και το χειρισμό του συστήματος.
  • Ασύρματες συσκευές αμφίδρομης επικοινωνίας, πολύ μεγάλης εμβέλειας, με τεχνολογία Power-G, που παρέχει απόλυτη προστασία από παρεμβολές και αστοχίες παράδοσης του σήματος στο δέκτη.
  • Χρήση ισχυρής κρυπτογράφησης (128bit) και μπαταρίες με διάρκεια από 3 έως 8 χρόνια.

Η σειρά Power Neo είναι η πρόταση για ένα κορυφαίο σύστημα ασφαλείας χωρίς περιορισμούς, τόσο για μικρές έως πολύ μεγάλες εγκαταστάσεις. Στη σειρά αυτή υπάρχουν 4 επιλογές πίνακα συναγερμού που υποστηρίζουν από 16 έως 128 ενσύρματες ή ασύρματες ζώνες και έως 8 υποσυστήματα. Η πληθώρα ασύρματων περιφερειακών μπορούν να καλύψουν έργα κάθε κλίμακας και να μειώσουν σημαντικά το χρόνο και συνεπώς το κόστος εγκατάστασης.

Στη Novatron Security Distribution έχουμε δημιουργήσει τις υποδομές για να μπορούμε να σας προσφέρουμε τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη σε 24ωρη βάση, ελληνικές οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης έτσι ώστε να παραδώσετε το σύστημα σε πλήρη λειτουργία. Παράλληλα, η εταιρεία πραγματοποιεί τακτικά σεμινάρια στην έδρα της για τα προϊόντα της DSC. Δηλώστε συμμετοχή στο: 210-6179919.

Γιώργος Δανιήλ
DSC Specialist
Novatron Security Distribution ΑΕ


Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.