.

Eνοποίηση λογισμικού διαχείρισης video (VMS) με λογισμικό διαχείρισης Drone



Tο Axxon Next 4 είναι το πρώτο και μέχρι στιγμής μοναδικό λογισμικό VMS, που έχει ενσωματώσει τη λειτουργία του με λογισμικό διαχείρισης Drone και συγκεκριμένα συνεχές Live Video από IP κάμερα 14 Megapixel Fisheye, σε απόσταση μέχρι 2 χιλιομέτρων και ύψος 150 μέτρων. Και μάλιστα έχει ήδη γίνει πραγματική εφαρμογή του ενοποιημένου αυτού συστήματος για αστυνομία κράτους.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά σε σχετικά σταθερό video μπορεί να εφαρμόσει Real Time Object Search & Forensic Search. Αναλόγως της γωνίας λήψης είναι εφικτή ακόμα και η αναζήτηση προσώπων (Face Detection & Search) και η αναζήτηση πινακίδων (Number Plate Search). Το Axxon Next είναι μια ανοιχτή πλατφόρμα VMS, που δύναται να αναβαθμιστεί χωρίς όριο σε ό,τι αφορά στις κάμερες, τους video servers ή τις θέσεις εργασίας. Το Axxon Next είναι ένα καινοτόμο λογισμικό διαχείρισης video (Video Management System), το οποίο είναι συμβατό με όλες τις γνωστές IP κάμερες και DVR της αγοράς. Επιπλέον υποστηρίζει και όλες τις IP κάμερες με πρωτόκολλο μέχρι και ONVIF 2.5, υποστηρίζει φυσικά ONVIF profile S και είναι το πρώτο VMS παγκοσμίως που ήδη υποστηρίζει ONVIF Profile G. 

Στην Ελλάδα και στην Κύπρο, οι επαγγελματίες εγκαταστάτες μπορούν να προμηθευτούν το Axxon Next από τον αποκλειστικό εκπρόσωπο και διανομέα Novo Technologies, www.novo.gr, Τηλ.: 2102723127.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.