.

Αναβάθμιση της ασφάλειας προϊόντων και υπηρεσιών της Paradox


Η Paradox Security Systems στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση της ασφάλειας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας εφαρμογής Insite GOLD, του νέου ParadoxMyHome Swan (PMH) DNS server αλλά και του νέου Wi-Fi/Ethernet ανιχνευτή/κάμερα HD78.

Οι νέες εκδόσεις PCS250/250G/260/265 θα είναι σύντομα διαθέσιμες και θα επιτρέπουν συνδέσεις των συστημάτων Paradox με τη χρήση της εφαρμογής Insite GOLD και του νέου server Swan PMH. Ο νέος ParadoxMyHome Swan server υλοποιείται στο παγκόσμιο δίκτυο υπολογιστών - servers της ΑΜΑΖΟΝ και παρέχει υψηλή ασφάλεια, προστασία των προσωπικών δεδομένων και απόλυτη αξιοπιστία επικοινωνίας χρήστη-συστήματος 24/7. Ο HD78 ανιχνευτής/κάμερα θα έχει πλέον την δυνατότητα να συνδέεται και στα συστήματα Spectra (ήδη υποστηρίζεται από τα συστήματα EVO HD) και ως εκ τούτου θα προσφέρει μια οικονομικότερη λύση εγκατάστασης συστήματος ασφαλείας με κάμερα.

Επίσης, επανασχεδιάστηκε και απλοποιήθηκε ο Swan PMH DNS server, του οποίου η διαχείριση γίνεται μέσω μίας διεύθυνσης email και της νέας ευκολό χρηστης και δωρεάν εφαρμογής Insite GOLD που αντικαθιστά τις εφαρμογές iParadox και Paradox Insight. Η δωρεάν εφαρμογή Insite GOLD προσφέρει δυνατότητα παραμετροποίησης της κάμερας του HD78 μέσα σε λίγα λεπτά..

Η συσκευή στην έκδοση HD78F Wi-Fi προγραμματίζεται εύκολα με την χρήση του τοπικού WiFi router ή με την δημιουργία hotspot η οποία μπορεί να επιτευχθεί και με την χρήση ενός smartphone. Η εφαρμογή Insite GOLD επιτρέπει την απομακρυσμένη διαχείριση του συστήματος, των καμερών (αν υπάρχουν) και του access control (EVO. Η εφαρμογή Insite GOLD είναι διαθέσιμη για κατέβασμα στο Google Play και παρέχεται δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην Paradox Hellas.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.