.

TopSec Mobile: «Απαραβίαστες» τηλεφωνικές κλήσεις

Το TopSec Mobile είναι μια συσκευή κρυπτογράφησης του περιεχομένου που μεταδίδεται μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας για «απαραβίαστες» τηλεφωνικές κλήσεις χρησιμοποιώντας smartphones, υπολογιστές, τηλέφωνα σταθερού δικτύου και δορυφορικά τερματικά.

Ασφαλείς κλήσεις

Οι τηλεφωνικές κλήσεις, ιδιαίτερα σε κινητές συσκευές, μπορούν εύκολα να υποκλαπούν και να καταγραφούν. Για αυτό τα επίσημα απόρρητα και εμπιστευτικά εταιρικά δεδομένα πρέπει να προστατεύονται μέσω μιας ισχυρής κρυπτογράφησης. Την ίδια στιγμή, οι χρήστες θέλουν μια απλή και ευέλικτη λύση ασφαλείας που τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν τηλεφωνικές κλήσεις, ως συνήθως.

Αποτελεσματική Κρυπτογράφηση

Το TOPSEC Mobile πληροί τις υψηλότερες απαιτήσεις ασφαλείας απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την αποδοχή των χρηστών. Πρόκειται για μια ανεξάρτητη συσκευή κρυπτογράφησης που συνδέεται με τα υπάρχοντα smartphones, υπολογιστές και άλλες συσκευές μέσω Bluetooth®. Το TOPSEC Mobile χρησιμοποιείται κάθε φορά που μια συζήτηση πρέπει να είναι εμπιστευτική.

Κρυπτογραφημένες Τηλεφωνικές Κλήσεις μέσω Κρυπτό Ακουστικού

Οι κλήσεις που πραγματοποιούνται με το TOPSEC Mobile είναι πάντα εμπιστευτικές. Το σύστημα εισόδου φωνής, η κρυπτογράφηση, η αποκρυπτογράφηση και η αναπαραγωγή λαμβάνει χώρα αποκλειστικά σε υλισμικό που έχει αναπτυχθεί και παραχθεί στη Γερμανία, μακριά από ιούς, Trojans και άλλα spyware. Τα δεδομένα ομιλίας που αποστέλλονται από και προς το TOPSEC Mobile είναι ήδη εξασφαλισμένα όταν μεταδίδονται μέσω της διασύνδεσης Bluetooth®. Η συσκευή επικοινωνίας, π.χ. ένα smartphone, χρησιμοποιείται απλώς για τη μετάδοση των κρυπτογραφημένων VoIP δεδομένων. Η υποκλοπή της συνομιλίας δεν μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί από τρίτους. Το μικρόφωνο και το ηχείο του smartphone είναι απενεργοποιημένα.

Δεξαμενή Συσκευών για «Απαραβίαστη» Επικοινωνία σε Ομάδες Έργου

Χάρη στην εξωτερική κρυπτογράφηση φωνής, η προστασία έναντι υποκλοπής δεν περιορίζεται σε μια μεμονωμένη συσκευή επικοινωνίας. Το TOPSEC mobile μπορεί να χρησιμοποιηθεί από διαφορετικούς υπαλλήλους. Αυτό είναι ιδιαίτερα συμφέρον για τις επιχειρήσεις όπου τα μέλη των Ομάδων Έργου αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου, ειδικά για το προσωπικό Διεθνών Πωλήσεων και τις ομάδες Έρευνας & Ανάπτυξης, ή όταν εργαζόμενοι ή/και ελεύθεροι επαγγελματίες συμμετέχουν σε ειδικά προγράμματα, όπως στρατηγικές εξαγορές.




Μεταξύ γραφείου και πεδίου – Προστατευμένες τηλεφωνικές κλήσεις για όλους τους υπαλλήλους 

Το TOPSEC Office Gateway επιτρέπει στους υπαλλήλους που εργάζονται στο «πεδίο» να κάνουν κρυπτογραφημένες τηλεφωνικές κλήσεις απο τα κινητά τους τηλέφωνα σε όλα τα τηλέφωνα σταθερού δικτύου της εταιρείας τους. Οι κλήσεις από TOPSEC mobile σε εταιρικό σταθερό τηλέφωνο λαμβάνονται από τους δέκτες σηκώνοντας απλά το ακουστικό ως συνήθως. Για να πραγματοποιήσει μια κρυπτογραφημένη κλήση από σταθερό τηλέφωνο σε ένα TOPSEC mobile, ο χρήστης απλά εισάγει ένα μεταβλητό πρόθεμα. Η κρυπτογράφηση και η αποκρυπτογράφηση πραγματοποιούνται κεντρικά, χωρίς να απαιτείται καμία επιπλέον ενέργεια από τον χρήστη.

Προηγμένη και Αποτελεσματική Τεχνολογία Κρυπτογράφησης 

Η κρυπτογράφηση στο TOPSEC Mobile βασίζεται σε μια υβριδική προσέγγιση. Το Diffie-Hellman πρωτόκολλο βασικής συμφωνίας 384-bit ελλειπτικών καμπυλών και ένας κωδικός ελέγχου αποτρέπει κάθε παρεμβατική επίθεση. Για την κρυπτογράφηση φωνής χρησιμοποιείται ο προηγμένος 256-bit AES αλγόριθμος. Κατά την έναρξη κάθε κλήσης, το TOPSEC Mobile (καλών) και η συσκευή κρυπτογράφησης (καλούμενου) συμφωνούν αυτόματα σε ένα νέο τυχαίο κλειδί, το οποίο διαγράφεται αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κλήσης. Αυτό εξασφαλίζει τέλεια διαβίβασή απορρήτου. Καμία συνομιλία, προγενέστερη ή μεταγενέστερη, δεν μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί από τους εισβολείς.

Το Κρύπτο-ακουστικό του TOPSEC Mobile χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια από επιχειρήσεις και κυβερνήσεις ανά τον κόσμο για την κρυπτογράφηση ευαίσθητων τηλεφωνικών κλήσεων. 

Το TOPSEC Mobile έχει εγκριθεί για πληροφορίες οι οποίες χαρακτηρίζονται ως ΝΑΤΟ RESTICTED και ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρεία Rohde & Schwarz Ελλάς ΑΕ (2107400200)
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.