.

TP-Link: Παρουσίασε νέες επαγγελματικές λύσεις στο MWC



H TP-Link, συμμετείχε στη φετινή Mobile World Congress, στην οποία παρουσίασε νέα προϊόντα για επαγγελματικά Wi-Fi δίκτυα, παρουσιάζοντας τη νέα σειρά WiFi Auranet CAP και συγκεκριμένα δύο νέα προϊόντα, το Wireless Access Point CAP2200 και το AC500 Wireless Controller.

Επιπλέον για διασυνδέσεις μεγάλων αποστάσεων μεταξύ δύο ή περισσοτέρων σημείων, η εταιρεία παρουσίασε δύο νέα προϊόντα της σειράς Pharos, το Wireless Base Station WBS510 και το Outdoor Access Point CPE520. 

Auranet CAP: Αυτόνομο Wi-Fi δίκτυο διαχειριζόμενο κεντρικά από Hardware Controller

Σχεδιασμένα για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις όπως και Ξενοδοχεία, Πανεπιστήμια, Πολυκαταστήματα,

η σειρά CAP Access points, με κεντρική διαχείριση από τον Auranet Wireless Controller, έχει σχεδιαστεί με στόχο λειτουργία που συνδυάζει υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση. Με εύκολη τοποθέτηση, και υποστηρίζοντας τροφοδοσία Power over Ethernet, τα CAP2200 Access Points είναι Tri-Band (2 x 5GHz bands στα 867 Mbps σε κάθε band και 1 x 2.4GHz band στα 400 Mbps), παρέχουν ταχύτητες Wi-Fi 802.11ac Wave 2 και υποστηρίζουν MU-MIMO τεχνολογία.

Τα CAP access points παρέχουν ταχύτερες, ισχυρότερες και απόλυτα αξιόπιστες ασύρματες διασυνδέσεις, ακόμη και όταν θα πρέπει να συνδεθεί σε αυτά ένας πολύ μεγάλος αριθμός χρηστών.
Η σειρά CAP υποστηρίζει Fast Roaming μεταξύ των access points του Δικτύου, παρέχοντας υποστήριξη σε εφαρμογές που απαιτούν αδιάλειπτες διασυνδέσεις.

Με τη δυνατότητα να διαχειρίζεται κεντρικά ως 500 access points, ο Auranet Wireless Hardware Controller AC500, o οποίος είναι rack-mounted, μπορεί να εγκατασταθεί σε ρύθμιση high availability (dual-link). Αυτή η λειτουργία διασφαλίζει ότι η ομαλή λειτουργία του Wi-Fi δικτύου διατηρείται σε περίπτωση αστοχίας του ενός από τους δύο hardware controller, παρέχοντας υψηλή αξιοπιστία, απαραίτητη σε Δίκτυα Επιχειρήσεων.

Μια ολοκληρωμένη λύση CAP, επιτρέπει στους διαχειριστές απόλυτο έλεγχο σε όλο το δίκτυο Wi-Fi, με υψηλό επίπεδο ασφάλειας και αξιοπιστίας και πολλαπλή λειτουργικότητα. To σύστημα λειτουργεί αυτόνομα χωρίς να απαιτεί κεντρικό υπολογιστή. Η χρησιμοποίηση standard πρωτοκόλλων και ανοικτής αρχιτεκτονικής διασφαλίζει την απόλυτη διαλειτουργικότητα με άλλα επιχειρησιακά δίκτυα.

Το χαρακτηριστικό Captive Portal επιτρέπει στους επισκέπτες να συνδεθούν σε ειδικά διαμορφωμένες σελίδες πρόσβασης, ώστε στη συνέχεια και ανάλογα με την επιθυμητή πολιτική να αποκτήσουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Το σύστημα μπορεί να εκδώσει κωδικούς πρόσβασης όπως και να συνδεθεί με εξωτερική βάση δεδομένων για τον έλεγχο πρόσβασης, παρέχοντας ένα ασφαλές και επαγγελματικό πλαίσιο λειτουργίας του Wi-Fi δικτύου.

Pharos: Outdoor Wi-FI για Διασυνδέσεις Δύο ή περισσοτέρων Απομακρυσμένων Σημείων

Η σειρά Pharos αποτελεί μια λύση υψηλής απόδοσης για εφαρμογές ασύρματης δικτύωσης εξωτερικού χώρου. Στις περιοχές που δεν υπάρχει WAN υποδομή ενσύρματου δικτύου, οι λύσεις ασύρματης διασύνδεσης αποτελούν την μοναδική επιλογή ώστε οι πάροχοι να καλύψουν τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των επιχειρήσεων και των χρηστών.

Η νέα σειρά προϊόντων Pharos διαθέτει ευέλικτες και οικονομικές λύσεις ασύρματης δικτύωσης Point to Point και Point to Multipoint μέσω Base Stations, CPEs και πολλαπλών τύπων κεραιών εξωτερικού χώρου τα οποία συνοδεύονται από ένα εύχρηστο λογισμικό κεντρικής διαχείρισης, το Pharos Control.

Εξοπλισμένα με chipsets επαγγελματικού επιπέδου, κεραίες υψηλής απολαβής (gain) και ενισχυτές υψηλής ισχύος, τα προϊόντα αυτής της σειράς έχουν κατασκευαστεί για να μεγιστοποιήσουν και να σταθεροποιήσουν την ασύρματη μετάδοση δεδομένων σε μεγάλες αποστάσεις. Με το αδιάβροχο περίβλημα, είναι ειδικά σχεδιασμένες για να αντέχουν σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες σε κάθε εποχή του έτους. Με την χρήση της ειδικής τεχνολογίας MAXtream TDMA της TP-Link διασφαλίζεται η απρόσκοπτη διασυνδεσιμότητα πολλαπλών σημείων παρέχοντας επικοινωνίες υψηλών επιδόσεων σε όλους τους χρήστες.

«H TP-Link συνεχίζει να αναπτύσσει και να εφαρμόζει λύσεις, ώστε να προσφέρει στις επιχειρήσεις και στους χρήστες το γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυο που προσδοκούν να έχουν», επισημαίνει ο κ. Andy Chen, Director of International Business της TP-Link, συμπληρώνοντας ότι «οι σειρές προϊόντων Auranet και Pharos παρέχουν ταυτόχρονα ταχύτητα και αξιοπιστία, όπως και εύκολη διαχείριση ώστε κάθε επιχείρηση να απολαμβάνει ένα εξαιρετικό δίκτυο Wi-Fi».
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.