.

Warply: Νέα εταιρεία - spin out στον τομέα των Smart Cities



Μια νέα εταιρεία στον τομέα των Smart Cities - υπό την επωνυμία “smartpass” - λανσάρει η Warply με την μορφή του spin out. H νέα εταιρεία “smartpass” εξειδικεύεται σε IoT υπηρεσίες για Δήμους διεθνώς και δημιουργήθηκε με όραμα να απλοποιήσει και να διευκολύνει τη ζωή των πολιτών μέσα στις πόλεις, με καινοτόμες υπηρεσίες και πάντα με τα έξυπνα κινητά στο επίκεντρο.

Μέσα από ένα mobile application που προσφέρει η “smartpass”, όλοι οι Δήμοι μπορούν και προσφέρουν στους δημότες τους τη δυνατότητα - εύκολα και γρήγορα από το κινητό τους - να παρκάρουν, να εξοφλούν κλήσεις, να εξοφλούν λογαριασμούς ύδρευσης και αποχέτευσης, να πληρώνουν τέλη για τραπεζοκαθίσματα και θέσεις σε λαϊκές αγορές και γενικά να διαχειρίζονται τις πληρωμές που αφορούν στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Η “smartpass” είναι η πρώτη ολοκληρωμένη λύση που παρέχει αισθητήρες (hardware & software), έτοιμη εφαρμογή κινητού για τον πολίτη και το Δήμο και πλατφόρμα analytics με δυνατότητα διασύνδεσης με 3rd party συστήματα. Πιο αναλυτικά, η “smartpass” προσφέρει αισθητήρες (sensor hardware) σε μοντέρνα πρωτόκολλα lora, nb-iot για θέσεις παρκαρίσματος, φωτισμό, μετρητές νερού και ενέργειας, καθώς και για κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης. Ταυτόχρονα, εξειδικεύεται ως η μοναδική εταιρεία με εμπειρία στο User Experience έχοντας ήδη δουλέψει σε εφαρμογές κινητού για τον χρήστη και τον Δήμο με λειτουργία native mobile payments για όλες τις πληρωμές.

Επιπλέον, μέσα από μια ενοποιημένη πλατφόρμα, οι Δήμοι μπορούν να παρακολουθούν τις πληρωμές / οφειλές, να εξοικονομούν από το φωτισμό των πόλεων, καθώς και να βελτιστοποιούν τη διαχείριση των απορριμμάτων τους και την ανακύκλωση.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.