.

Νέα σειρά WiFi Access Point



H Grandstream παρουσίασε πρόσφατα τη νέα σειρά WiFi Access Point στην προϊοντική κατηγορία των δικτυακών λύσεων. Το GWN7610 είναι ένα 802.11ac WiFi Access Point το οποίο είναι ιδανικό για κτίρια γραφείων, τοποθεσίες πολλαπλών επιπέδων, υποκαταστήματα, εμπορικές υποδομές λιανικής και ξενοδοχεία.

Συνεργάζεται απρόσκοπτα με third party router/switch και παρέχει έναν μεγάλο αριθμό ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, ανάμεσα στα οποία είναι το μεγάλο network throughput, το εξαιρετικό εύρος ασύρματης κάλυψης, τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά ασφάλειας και οι ενσωματωμένες δυνατότητες διαχείρισης δικτύου χωρίς εξωτερικούς controllers.

Το GWN7610 είναι ένα 802.11ac wireless access point υψηλών επιδόσεων και υψηλής πυκνότητας συνδεδεμένων πελατών. Χαρακτηρίζεται από τεχνολογία dual-band (2,4 & 5 GHz) με τεχνολογία band steering, 3x3 MIMO και κεραία εκλεπτυσμένου σχεδιασμού, επιτυγχάνοντας μέγιστο network throughput 1,7Mbit και εξαιρετικό εύρος ασύρματης κάλυψης στα 175m. 

Υποστηρίζει διασύνδεση και σε τοπολογία MESH εξαλείφοντας την ανάγκη Ethernet καλωδιώσεων. Για την διασφάλιση εύκολης εγκατάστασης και διαχείρισης, το GWN7610 χρησιμοποιεί σχεδιασμό διαχείρισης κατανεμημένου δικτύου χωρίς την ανάγκη επιπλέον controller, εφόσον τον έχει ενσωματωμένο σε κάθε Access Point. Η σειρά αυτή των wireless access points μπορεί να συνδεθεί με οποιονδήποτε router και φυσικά με τη σειρά routers GWN της Grandstream. 

Με την υποστήριξη εξελιγμένης ποιότητας υπηρεσίας (QoS), low-latency real-time applications, περισσότερες από 250 συσκευές client ανά access point και 2Gigabit network ports μεPoE/PoE+, το GWN7610 αποτελεί την ιδανική λύση access point για μεγάλες και μικρές ασύρματες δικτυακές εγκαταστάσεις!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της PartnerNET: http://eshop.partnernet.gr

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.