.

Νέα ADSL/VDSL Modem Router για πιο δυνατό σήμα από την D-Link


Η D-Link παρουσιάζει τα νέα ADSL/VDSL Modem Router, τεχνολογίας Wireless AC, για σταθερή και αξιόπιστη σύνδεση στο Internet με ακόμη πιο υψηλές ταχύτητες. Τα DSL-3682 και DSL-3782 προσφέρουν βελτιωμένες επιδόσεις της υπάρχουσας σύνδεσης, ταχύτερο σερφάρισμα, σταθερό και αδιάκοπο video και audio streaming.

Τα Modem Router DSL-3682 και DSL-3782 Wireless Dual-Band VDSL/ADSL AC750 και AC1200 αντίστοιχα αποτελούν μια ολοκληρωμένη λύση που βοηθά το χρήστη να συνδεθεί, να μοιραστεί και να απολαύσει το πλήρες εύρος της οικιακής σύνδεσής του, χρησιμοποιώντας μία μόνο συσκευή. Πανεύκολα στην εγκατάσταση και τη διαχείριση, προσφέρουν υψηλές ταχύτητες και ασύρματη κάλυψη σε όλες τις συσκευές που υπάρχουν στο σπίτι του χρήστη. Είναι dual-band, λειτουργώντας ταυτόχρονα σε δύο ζώνες συχνοτήτων (2,4GHz και 5GHz) και βασίζονται στο τελευταίο πρότυπο ασύρματης δικτύωσης Wireless AC προσφέροντας πολύ υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων. 

Καθώς και τα δύο μοντέλα είναι συμβατά με τα πρότυπα ασύρματης τεχνολογίας 802.11n, 802.11g και 802.11b, συνεργάζονται άψογα και με παλιότερης γενιάς ασύρματες συσκευές, τηλέφωνα, tablet, laptop κ.ά. Διαθέτουν τέσσερις (4) ενσωματωμένες θύρες Ethernet για να μπορεί ο χρήστης να συνδέει και ενσύρματα και άλλες συσκευές του οικιακού δικτύου, όπως επιπλέον υπολογιστές, εκτυπωτές και άλλες περιφερειακές συσκευές. Η ενσωματωμένη θύρα USB που υπάρχει και στα δυο μοντέλα, επιτρέπει τη σύνδεση και το διαμοιρασμό συσκευών σε όλο το σπίτι. Για παράδειγμα, η σύνδεση ενός αποθηκευτικού USB για το διαμοιρασμό με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, των αποθηκευμένων σε αυτό αρχείων (φωτογραφίες, ταινίες, μουσική, κ.α.).

Τα νέα VDSL/ADSL Modem-Router D-Link φέρνουν το μέλλον της ασύρματης συνδεσιμότητας δημιουργώντας ένα αξιόπιστο οικιακό δίκτυο με υψηλές ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων. Αξιοποιώντας κάθε bit στο έπακρο, τα μοντέλα DSL-3682 και DSL-3782 μετατρέπουν το streaming βίντεο και μουσικής, τις κλήσεις VoIP, το σερφάρισμα στο Web, το online gaming και την παρακολούθηση ταινιών, σε μία απίστευτη εμπειρία, χωρίς διακοπές.

Τα νέα ADSL/VDSL Modem Router της D-Link DSL-3682 και DSL-3782 είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά στην προτεινόμενη τιμή των 79,90 και 89,90 ευρώ αντίστοιχα.
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.