.

Smart Home από την devolo


Αυτοματοποιημένος έλεγχος θέρμανσης, ατμοσφαιρικός φωτισμός, έξυπνη ανίχνευση καπνού, πολυάριθμες λειτουργίες συναγερμού και παγκόσμια πρόσβαση στο «έξυπνο σπίτι» μέσω smart phone. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει ένα σύγχρονο έξυπνο σπίτι και το devolo Home Control είναι ένα σύστημα που τα διαθέτει όλα αυτά και πολλά περισσότερα. 

Το devolo Home Control είναι ένα υψηλής ποιότητας, ευέλικτο σύστημα που έχει αναπτυχθεί στη Γερμανία. Η κεντρική μονάδα ελέγχου του devolo Home Control φροντίζει για τον συνολικό έλεγχο του έξυπνου σπιτιού. Εκεί αποθηκεύονται όλες οι ρυθμίσεις, οι κανόνες και οι χρονικοί προγραμματισμοί. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να λειτουργεί όλο το σύστημα έξυπνου σπιτιού devolo, ακόμη και αν κοπεί η σύνδεση στο Internet, ή αν υπάρχει διακοπή σύνδεσης στο cloud.

Επένδυση για το μέλλον

H devolo βασίζεται στο παγκοσμίως πρωτοπόρο πρότυπο Z-Wave. Οι πιστοποιημένες κατά Z-Wave συσκευές άλλων κατασκευαστών, ακόμα και η Philips Hue μπορούν να ενσωματωθούν άμεσα και χωρίς προβλήματα. Η ενσωμάτωση συσκευών HTTP με Web API, καθώς και η χρήση IFTTT Channel Makers είναι επίσης εφικτή. Κατά τη διάρκεια μάλιστα της έκθεσης IFA 2016 η devolo παρουσίασε πως μπορούν μελλοντικά να ενσωματωθούν συστήματα ήχου καθώς και κάμερες IP άλλων κατασκευαστών. Το devolo Home Control λειτουργεί σε όλα τα συστήματα, αποτελώντας έτσι μία σίγουρη επένδυση για το μέλλον.

Διαισθητικός έλεγχος

Εκτός από το αξιόπιστο, ασφαλές και χαμηλού κόστους hardware, η devolo έχει επικεντρωθεί και στην ανάπτυξη ενός έξυπνου multi-plattform λογισμικού: Μετά την πρώτη εγγραφή και ρύθμιση, μπορούν οι χρήστες από οποιοδήποτε υπολογιστή Mac, PC, Notebook, καθώς και iOS και Android smart phone ή tablet να έχουν πρόσβαση στο Home Control, από οπουδήποτε στον κόσμο. Για την εγγραφή και τη χρήση του Home Control δεν χρεώνονται μηνιαία τέλη.

Παγκοσμίως πρωτοπόρο σύστημα

Η devolo προσφέρει συνολικά 12 διαφορετικά στοιχεία που «χτίζουν» το σύστημα Home Control, στον τομέα της ασφάλειας, εργονομίας και εξοικονόμησης ενέργειας: Από την σειρήνα του συναγερμού, τους θερμοστάτες καλοριφέρ μέχρι και τις έξυπνες πρίζες.

Έξυπνο Σπίτι "Made in Germany"

Εδώ φαίνεται το πλεονέκτημα ενός μεγάλου τμήματος ανάπτυξης: Η devolo απασχολεί στην έδρα της στο Aαχεν της Γερμανίας, πάνω από 300 εργαζομένους, εκ των οποίων πάνω από το 45% εργάζονται στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης. Το hardware, το firmware αλλά και το λογισμικό, προέρχονται από την ίδια πηγή και συνδυάζονται ιδανικά μεταξύ τους, έτσι ώστε να μπορούν να ενσωματώνονται στο σύστημα απρόσκοπτα και οποιαδήποτε στιγμή και νέες συσκευές Home Control. Να σημειώσουμε ότι το σύστημα λειτουργεί με 232 στοιχεία, ανά κέντρο ελέγχου, που είναι πάνω από αρκετά για να δικτυωθεί εύκολα όλο το σπίτι.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.devolo.gr

Ασφάλεια στο Έξυπνο Σπίτι

Το devolo Home Control δεν αποτελεί μόνο μια επένδυση για το μέλλον, αλλά είναι και ένα ασφαλές σύστημα έξυπνου σπιτιού και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τα πρόσφατα αποτελέσματα των δοκιμών που διεξήγαγε το κορυφαίο γερμανικό εργαστήριο δοκιμών ασφάλειας προϊόντων IT, AV-Test, όπου σε δύο διαδοχικές δοκιμές έδωσε στο devolo Home Control, την κορυφή βαθμολογία "Ασφαλές".
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.