.

Νέα UPS από την LexisΗ LEXIS Πληροφορική Α.Ε. ανακοίνωσε τη διάθεση των UPS LEXPOWER TIGRA Plus 1 - 10 kVA, στην ελληνική αγορά.

Τα UPS LEXPOWER είναι τεχνολογίας ON-LINE διπλής μετατροπής, ημιτονικής εξόδου για τη προστασία των ευαίσθητων φορτίων από όλες τις ανωμαλίες του ηλεκτρικού δικτύου.

Είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα EN 62040-1, EN 62040-2, EN 62040-3 και διαθέτουν συντελεστή ισχύος εξόδου p.f. 0.9. Στο standard εξοπλισμό τους περιλαμβάνουν ευανάγνωστο LCD Display και πληκτρολόγιο για έλεγχο της κατάστασης λειτουργίας του UPS. Ενσωματώνουν Static Bypass switch, USB θύρα επικοινωνίας και συνοδεύονται από δωρεάν automatic shutdown software για τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα (Windows, Linux κτλ).

Τα UPS παρέχουν υψηλής ποιότητας εναλλασσόμενο ρεύμα, κατάλληλο για τις ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές. Κατά τη διακοπή του Ηλεκτρικού Δικτύου, η έξοδος του inverter συνεχίζει χωρίς καμία διαταραχή (μηδενικός χρόνος μεταγωγής) να τροφοδοτεί μέσω των μπαταριών τα ευαίσθητα φορτία.
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.