.

Η παγκόσμια αγορά βιντεοεπιτήρησης αυξάνεται κατά 15,4% ετησίως


Η παγκόσμια αγορά εξοπλισμού και υπηρεσιών βιντεοεπιτήρησης προβλέπεται να φθάσει τα 75 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2022, σύμφωνα με την εκτίμηση της Research and Markets. Η πρόσφατη έκθεση προβλέπει ανάπτυξη με μέσο ετήσιο ποσοστό αύξησης (CAGR) 15,4%, για την περίοδο 2017-2022.

Η ανάπτυξη της αγοράς αποδίδεται στην αυξανόμενη ζήτηση για κάμερες IP, λόγω της καλύτερης λειτουργικότητας και του μειωμένου κόστους που παρουσιάζουν, στη χρήση υπηρεσιών cloud για την αποθήκευση μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων, αλλά και της αύξησης των εγκαταστάσεων συστημάτων επιτήρησης για λόγους ασφαλείας.

Με βάση το υλικό, το λογισμικό και τις υπηρεσίες, ο τομέας VSaaS (Video Surveillance as a Service) αναμένεται να αναπτυχθεί με τους υψηλότερους ρυθμούς για την περίοδο της πρόβλεψης. Η αγορά βασίζεται στην αυξανόμενη σημασία του VSaaS σε διάφορες εφαρμογές, λόγω και των πλεονεκτημάτων της εξ αποστάσεως πρόσβασης και διαχείρισης. Καθώς οι ροές βίντεο αποθηκεύονται στο σύννεφο, οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση και να διαχειριστούν το υλικό τους από σταθερούς και φορητούς υπολογιστές, αλλά και κινητές συσκευές με σύνδεση στο διαδίκτυο, κάτι που προσθέτει μια άνευ προηγουμένου ευελιξία στα συστήματα βιντεοεπιτήρησης.

Το εμπορικό τμήμα αντιπροσώπευε το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς για το 2016, ακολουθούμενο από το τμήμα υποδομών. Στον εμπορικό τομέα, κτίρια, ΑΤΜ, υποκαταστήματα τραπεζών και άλλες εγκαταστάσεις που απαιτούν υψηλή ασφάλεια, αποτελούν σημαντικό τμήμα της οικονομικής ανάπτυξης. Η βιομηχανία της φιλοξενίας αναμένεται επίσης να προσφέρει αρκετές ευκαιρίες ανάπτυξης στους παρόχους συστημάτων βιντεοεπιτήρησης.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.