.

Η παγκόσμια αγορά συστημάτων Αυτοματισμού Κτιρίων στα 99 δις δολάρια έως το 2022


Η συνολική αξία της παγκόσμιας αγοράς συστημάτων Αυτοματισμού Κτιρίων προβλέπεται να φθάσει τα 99,1 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2022, σύμφωνα με έρευνα που δημοσίευσε η Markets and Markets.

Η αγορά συστημάτων Αυτοματισμού Κτιρίων εκτιμάται σε 53,7 δισεκατομμύρια δολάρια το 2016 και αναμένεται να αυξηθεί με ένα μέσο ετήσιο ποσοστό αύξησης (CAGR) 10,7% κατά την περίοδο πρόβλεψης, από το 2017 έως το 2022.

Η ανάπτυξη της αγοράς οφείλεται στην αύξηση της ζήτησης για ενεργειακά αποδοτικά συστήματα, στην αυξανόμενη ανάγκη για αυτοματοποίηση των συστημάτων ασφαλείας στα κτίρια και στην προώθηση του Internet of Things στον τομέα.

Τα συστήματα ασφάλειας και ελέγχου πρόσβασης αναμένεται να κατέχουν το μεγαλύτερο μέγεθος της αγοράς των συστημάτων αυτοματισμού κτιρίων. Η ανάγκη για αυξημένο επίπεδο ασφάλειας, παρακολούθηση δραστηριοτήτων και έλεγχο πρόσβασης, οδηγεί στην αύξηση της ζήτησης για αυτά τα συστήματα. Η ζήτηση για λύσεις οικιακής ασφάλειας αυξάνεται επίσης ταχύτατα λόγω διαφόρων παραγόντων, όπως οι τεχνολογικές εξελίξεις, τα αυξημένα ποσοστά εγκληματικότητας, η ανάγκη για ιατρική βοήθεια στους ηλικιωμένους πολίτες και η παρακολούθηση των παιδιών στο σπίτι.

Οι εμπορικές εφαρμογές είχαν το μεγαλύτερο μέγεθος της αγοράς συστημάτων αυτοματισμού κτιρίων το 2016 και η τάση αναμένεται να συνεχιστεί κατά την περίοδο πρόβλεψης. Ο αυξημένος ρυθμός εφαρμογής λύσεων αυτοματισμού σε μεγάλα εμπορικά συγκροτήματα, κτίρια γραφείων και περιοχές δημόσιων συγκοινωνιών, όπως αεροδρόμια και σιδηροδρομικούς σταθμούς, τροφοδοτεί την ανάπτυξη της αγοράς για εμπορική χρήση. Τα συστήματα κλιματισμού, φωτισμού, ασφάλειας και ελέγχου πρόσβασης, είναι τα κύρια προϊόντα που χρησιμοποιούνται στην αγορά εμπορικών εφαρμογών.

Η περιοχή Ασίας-Ειρηνικού αναμένεται να είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά συστημάτων, με την αναμενόμενη αύξηση να οφείλεται στην υψηλή οικονομική ανάπτυξη που παρατηρείται στις μεγαλύτερες αγορές της περιοχής. Η ταχεία ανάπτυξη της κατασκευαστικής βιομηχανίας, πέραν των κρατικών επενδύσεων, συνέβαλε στην ανάπτυξη της αγοράς στην περιοχή.

Σύμφωνα με την έκθεση, στις μεγάλες εταιρείες του οικοσυστήματος συστημάτων αυτοματισμού κτιρίων περιλαμβάνονται οι Honeywell (U.S.), Siemens AG (Germany), Johnson Controls International PLC (Ireland), Schneider Electric SE (France), United Technologies Corp. (U.S.), Robert Bosch GmbH (Germany), Legrand SA (France), Hubbell Inc. (U.S.), ABB Ltd. (Switzerland), Ingersoll-Rand Plc (Ireland), Lutron Electronics Co., Inc. (U.S.), Crestron Electronics, Inc. (U.S.), and BuildingIQ (U.S.).

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.