.

Η αγορά του Access Control αναπτύσσεται διεθνώς 9,3% το έτος



Η παγκόσμια αγορά Ηλεκτρονικού Ελέγχου Πρόσβασης (Electronic Access Control Market) εκτιμάται σε 4,7 δισεκατομμύρια δολάρια το 2015 και προβλέπεται να αναπτυχθεί με ένα μέσο ετήσιο ποσοστό αύξησης (CAGR) 9,3% έως το 2024, σύμφωνα με έκθεση που δημοσίευσε η Research And Markets.

Η αγορά Access Control αναπτύσσεται σε μεγάλο βαθμό από την αυξανόμενη ανάγκη να επιτευχθεί ενισχυμένη φυσική ασφάλεια και ασφάλεια δεδομένων σε κατοικίες, εμπορικές, βιομηχανικές, κρατικές και αμυντικές εγκαταστάσεις. Με την αύξηση των τρωτών σημείων στην ασφάλεια των δεδομένων και την αυξανόμενη ανάγκη για διασφάλιση των κέντρων δεδομένων, τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου πρόσβασης έχουν αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια.

Με την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών, όπως οι αισθητήρες και η βιομετρία, οι πάροχοι ελέγχου πρόσβασης ασχολούνται με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη προηγμένων λύσεων Access Control για διάφορους τομείς. Η άνοδος των web-based λύσεων ελέγχου πρόσβασης, οδήγησε στην υιοθέτηση τους λόγω της εύκολης εγκατάστασης, της επεκτασιμότητας και της προσβασιμότητας που προσφέρουν.
Μερικοί από τους παράγοντες που οδηγούν στην ανάπτυξη της αγοράς ηλεκτρονικού ελέγχου πρόσβασης, περιλαμβάνουν την αυξανόμενη ευπάθεια διαφόρων κτιρίων και εγκαταστάσεων όσον αφορά την ασφάλεια των δεδομένων. Οι αυξανόμενες ανησυχίες σχετικά με τη φυσική πρόσβαση σε κρίσιμες τοποθεσίες εντός των εγκαταστάσεων, έχουν οδηγήσει στην ανάπτυξη προηγμένων συστημάτων ελέγχου πρόσβασης σε διάφορους οργανισμούς.

Η παγκόσμια αγορά ηλεκτρονικού ελέγχου πρόσβασης είναι ιδιαίτερα κατακερματισμένη με την παρουσία μερικών παγκόσμιων παικτών και πληθώρα τοπικών φορέων σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Στους κορυφαίους παγκόσμιους παίκτες στην αγορά ελέγχου πρόσβασης περιλαμβάνονται οι Honeywell, Assa Abloy, Dormakaba, ADT, Allegion, 3M Cogent, Bosch και AMAG. Αυτές οι εταιρείες ανταγωνίζονται σε διάφορες αναπτυγμένες και αναπτυσσόμενες αγορές, προκειμένου να αποκτήσουν υψηλότερα μερίδια. Ωστόσο, αντιμετωπίζουν τεράστιο ανταγωνισμό από τις τοπικές εταιρείες, που τείνουν να προσφέρουν αποτελεσματικές αλλά φθηνότερες λύσεις, χρησιμοποιώντας βασική τεχνολογία και εξαρτήματα.

Η αγορά παρουσιάζει ένα συνδυασμό νέων λύσεων με βελτιωμένα χαρακτηριστικά, μαζί με την πτώση των τιμών. Οι βασικές τάσεις είναι η αύξηση της ενοποίησης των συστημάτων ελέγχου πρόσβασης με άλλα συστήματα φυσικής ασφάλειας και επιτήρησης, η αυξανόμενη υιοθέτηση τεχνολογίας αισθητήρων στα συστήματα Access Control και η ανάπτυξη εφαρμογών που χρησιμοποιούν smartphones για να προσφέρουν υψηλότερο βαθμό ευκολίας στους χρήστες.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.