.

Το Echo Show της Amazon κάνει το σπίτι ακόμα πιο "έξυπνο"



Ένα νέο προϊόν στη σειρά Echo ανακοίνωσε η εταιρεία Amazon, σειρά που γνωρίζει σημαντική επιτυχία, κυρίως στην Αμερικάνικη ήπειρο.

Το νέο Echo Show έχει ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες με το κανονικό voice-only Echo (που μπορείτε να του ζητήσετε να σας πει τις τελευταίες ειδήσεις, να πραγματοποιήσει αναζητήσεις στο Internet, να παίξει τη μουσική που θέλετε ή να του ζητήσετε να ορίσει υπενθυμίσεις κ.ά) αλλά η προσθήκη της οθόνης αφής του προσφέρει πρόσθετη λειτουργικότητα. Έτσι, η οθόνη του Show δείχνει πρόσθετες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα εικόνες με τα βήματα μίας συνταγής που ζητήσατε να σας πει ή μπορεί να δείχνει περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν στον καιρό ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την αναπαραγωγή videos από το YouTube ή από το Amazon Video κ.ά.

Η οθόνη επίσης μπορεί να λειτουργήσει και σαν ψηφιακή κορνίζα, που θα δείχνει φωτογραφίες σας που βρίσκονται αποθηκευμένες στο Prime Photos ή μπορεί να δείχνει τους στίχους από τα τραγούδια που παίζει όταν “τραβάει” μουσική από το Amazon Music κ.ά. Σύμφωνα επίσης με την Amazon μπορεί να δείχνει εικόνα από WiFi-enabled κάμερες ασφαλείας –ή από έξυπνα κουδούνια ώστε να λειτουργεί ως intercom- που μπορεί να συνδεθεί, επιτρέποντας στον χρήστη να ελέγξει την περίμετρο του σπιτιού του για παράδειγμα με εντολές όπως είναι η “Alexa, show me the front door”. Επιπλέον, και αυτό είναι ένα από σημαντικότερα χαρακτηριστικά του, μπορεί και πραγματοποιεί κανονικές κλήσεις ή και βιντεοκλήσεις. Τώρα, όλοι μπορούν να πραγματοποιούν κλήσεις ή να λαμβάνουν κλήσεις μέσω του Snow, εφόσον διαθέτουν το Alexa app (δυστυχώς δεν υπάρχει υποστήριξη για το Skype αυτή τη στιγμή).

Το Show έρχεται με την ίδια τεχνολογία μικροφώνου που χρησιμοποιείται στα απλά Echo, μολονότι διαθέτει οκτώ μικρόφωνα τώρα αντί για επτά. Πέρα από την 7 ιντσών οθόνη αφής, η συσκευή επιπλέον διαθέτει δύο ηχεία (δύο ιντσών) καθώς και κάμερα που βασίζεται σε αισθητήρα 5,0 Megapixels.


Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.