.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε σήμερα τον Eugene Kaspersky στο Reddit


Ο Eugene Kaspersky, Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab, της αξιόπιστης παγκόσμιας αρχής σε θέματα ψηφιακής ασφάλειας, θα απαντήσει σε ερωτήσεις στο “Reddit Ask Me Anything” στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

Η ζωντανή, ανοιχτή online συνεδρία θα προσφέρει στους συμμετέχοντες μια ασύγκριτη ευκαιρία να ζητήσουν να μάθουν από τον Eugene ό,τι πραγματικά θέλουν να γνωρίζουν.

Για σχεδόν 30 χρόνια, ο Eugene εργάστηκε στον τομέα ασφάλειας των υπολογιστών - τα τελευταία 20 στην Kaspersky Lab. Υπό την καθοδήγησή του, η Kaspersky Lab έχει γίνει μια παγκόσμια εταιρεία ασφάλειας στον τομέα της Πληροφορικής με αποστολή να σώσει τον κόσμο: κυνηγώντας και αναφέροντας τις ψηφιακές απειλές και αναπτύσσοντας τεχνολογίες που σήμερα διατηρούν ασφαλείς περισσότερους από 400 εκατομμύρια ανθρώπους.

Σήμερα, όλοι περιβάλλονται από συνδεδεμένες συσκευές, δίκτυα και συστήματα. Ταυτόχρονα, ο αριθμός και το φάσμα των ψηφιακών απειλών συνεχίζει να αυξάνεται και έχει γίνει ένα καυτό θέμα για την ασφάλεια του τομέα της Πληροφορικής, επιχειρήσεων, καταναλωτών και κυβερνήσεων.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, ο Eugene θα είναι έτοιμος να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με:
  • Το μέλλον της ψηφιακής ασφάλειας
  • Την απειλή του ψηφιακού πολέμου
  • Τις ψηφιακές τακτικές σε έναν όλο και περισσότερο πολιτικοποιημένο κόσμο
  • Την πρόκληση της απόδοσης
  • Τη σχέση μεταξύ κυβερνήσεων και ψηφιακής ασφάλειας
  • Την τεχνητή νοημοσύνη στην ψηφιακή ασφάλεια
  • Τους Ρώσους χάκερ
  • Και πολλά περισσότερα!
«Είμαι έτοιμος να μιλήσω για ό, τι θέλετε να ξέρετε, για την ψηφιακή ασφάλεια, για την εταιρεία μας ή ακόμα και για εμένα τον ίδιο. Ρωτήστε με οτιδήποτε! Ας το κάνουμε πραγματικό, διασκεδαστικό και ενδιαφέρον!», δήλωσε ο Eugene Kaspersky, Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab.

Για να μπορέσουν να κάνουν ερωτήσεις, οι χρήστες θα πρέπει να εγγραφούν στην ιστοσελίδα Reddit.com ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

Η συνεδρία λαμβάνει χώρα σήμερα στις 16:00 ώρα Ελλάδος.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.