.

HOME Cameras XiaoYi από την DIVITEC Α.Ε

Η Divitec AE, επεκτείνοντας την συνεργασία της με την XiaoYi ανακοίνωσε τη διάθεση στην Ελληνική αγορά των σειρών Yi Home and Dash Cameras. Οι πρώτες απευθύνονται στην προστασία των σπιτιών και μικρών γραφείων/καταστημάτων, περιλαμβάνοντας και dome μοντέλα και οι δεύτερες στο αυτοκίνητο. Ας τις δούμε πιο αναλυτικά:

Yi Home & Dome Cameras


Οι IP κάμερες της YI διακρίνονται για την ευκολία σύνδεσης, καθώς εγκαθίσταται με τρία πολύ απλά βήματα: Τις συνδέουμε στο ρεύμα, κατεβάζουμε το app Yi Home και τέλος τις συνδέουμε με το κινητό τηλέφωνο από όπου πραγματοποιούνται οι ρυθμίσεις και η λήψη εικόνας και βίντεο σε πραγματικό χρόνο.

Οι Υi Ηοme και Dome IP κάμερες ανάλογα με το μοντέλο φέρνουν γυάλινους φακούς με διάφραγμα f/2.0 έως f/2.8. Με ανάλυση HD (1280×720) ή FullHD (1920×1080) προσφέρουν πολύ καλή ποιότητα εικόνας. Επιπλέον, καθώς είναι εξοπλισμένες με ευρυγώνιους φακούς από 111ο έως 130ο η περιοχή κάλυψης έχει μεγάλο εύρος και η εικόνα συγκεκριμένων σημείων και αντικειμένων ιδιαίτερα καθαρή. Μάλιστα, οι Yi Dome Cameras προσφέρουν και περιστροφή κατά 345° οριζόντια και 115° κάθετα, επιτρέποντας την παρακολούθηση του χώρου από κάθε γωνία, ενώ όταν η κάμερες αντιλαμβάνονται κίνηση, μπορούν να παρακολουθούν το κινούμενο αντικείμενο αυτόματα καταγράφοντας παράλληλα βίντεο.

Οι λειτουργίες τους όμως δεν σταματούν εδώ αφού διαθέτουν και LED υπερύθρων για λήψη στο σκοτάδι, ενσωματωμένο μικρόφωνο για αμφίδρομη επικοινωνία και άμεση ειδοποίηση στο smartphone όταν γίνει αντιληπτή κίνηση.

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος: οι κάμερες υποστηρίζουν κάρτα μνήμης έως 32GB, πράγμα που σημαίνει ότι μετατρέπονται και σε σύστημα καταγραφής. Μάλιστα, μέσω του συνδρομητικού YI Cloud όλες οι καταγραφές ανεβαίνουν στους servers της XiaoYi και ο χρήστης έχει άμεση πρόσβαση στο υλικό καταγραφής.


Yi Dash Camera

H κάμερα αυτοκινήτου της Yi είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με το σύστημα ADAS (Advanced Driver Assistance System). Έτσι, αναλύει δεδομένα, όπως η ταχύτητα και η απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και στέλνει ηχητικές προειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο σε περίπτωση επικίνδυνης απόστασης ή απόκλισης από τη λωρίδα. Υποστηρίζει 1920x1080p Full HD στα 60fps και 2304x1296p ultra HD στα 30fps και παράγει φωτεινές, καθαρές και ακριβείς εικόνες ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες.

Επιπλέον, για να μειωθούν τα τυφλά σημεία, η YI Smart Dash Camera χρησιμοποιεί υπερευρυγώνιο γυάλινο φακό 165ο καταγράφοντας και τις 3 λωρίδες κυκλοφορίας. Μάλιστα, ο φακός αυτός διαθέτει φίλτρο υπερύθρων κάνοντας τις εικόνες HD πιο έντονες, καθαρές και ρεαλιστικές.

Η YI Smart Dash Camera μπορεί να χρησιμοποιηθεί και τη νύχτα χάρη στον φακό με διάφραγμα f1.8 και ευαισθησία αισθητήρα 3.0μm x 3.0μm. Έτσι είναι σε θέση να καταγράφει ζωντανές εικόνες με ακρίβεια χρωμάτων ακόμα και σε περιβάλλοντα χωρίς βοηθητικό φωτισμό. Επιπλέον έχει σχεδιαστεί να απαθανατίζει ταχέως κινούμενα αντικείμενα και παρέχει άμεσα ακριβή στιγμιότυπα σε περίπτωση ατυχήματος. Το ενσωματωμένο γυροσκόπιο αντιλαμβάνεται το απότομο φρενάρισμα και ξεκινά αμέσως η καταγραφή. Μάλιστα, η ευαισθησία του αισθητήρα μπορεί να ρυθμιστεί από το χρήστη.

Η κάμερα περιλαμβάνει οθόνη 2,7” LCD με δυνατότητα και αναπαραγωγής, ειδικά ανοίγματα για να ψύχεται, ενσωματωμένο Wi-Fi για επικοινωνία με smartphone και βάση που επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Επιπλέον είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό στη φωτιά και τις συγκρούσεις υλικό επιπέδου SABIC’s PC/ABS.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.