.

iCatch RΜH Advance. 5-υβριδικά DVR για πλήρη αναβάθμιση από την RAKSON

Η iCatch ξεχωρίζει για ακόμα μια φορά με την πρόταση της στην ιδιαίτερα ανερχόμενη κατηγορία των 5-υβριδικών καταγραφικών παρουσιάζοντας τη σειρά RΜH Advance.

Σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση η iCatch πρωτοπορεί ακόμα μια φορά και απαντάει με τη σειρά καταγραφικών RMH Advance. Στη συγκεκριμένη σειρά συναντάμε συνολικά 6 μοντέλα των 4, 8 και 16 καναλιών τα οποία μπορούν να δεχτούν κάμερες τεχνολογιών: TVI, AHD, CVI, Αναλογικής και IP

Βασίζονται σε αυτόνομο λειτουργικό σύστημα Linux που εξασφαλίζει εξαιρετική σταθερότητα και υψηλή απόδοση. Επίσης υποστηρίζουν web-based διαχείριση επιτρέποντας τον έλεγχο του συστήματος από οποιοδήποτε σημείο με δικτυακή πρόσβασης. Μέσω του προγράμματος του καταγραφικού μπορούμε να προσθέσουμε κάμερες από καταγραφικά που βρίσκονται στο ίδιο ή σε διαφορετικό δίκτυο ή να προσθέσουμε IP κάμερες ή IVR στο ίδιο ή σε διαφορετικό δίκτυο. Αυτό ουσιαστικά επιτυγχάνει back-up καταγραφή των καμερών, ώστε αν συμβεί κάτι στο 1ο καταγραφικό (πχ κλοπή του) να υπάρχει το καταγεγραμμένο μέχρι εκείνη την στιγμή βίντεο στο 2ο καταγραφικό. Επίσης έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε στην οθόνη του καταγραφικού τις τοπικές κάμερες και όποιες επιλέξουμε από αυτές που έχουμε προσθέσει και καταγράφουμε όσες κάμερες βλέπουμε και σε αυτό το καταγραφικό.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί η δυνατότητα έξυπνης αναζήτησης με επιλογή συγκεκριμένης περιοχής που επιθυμούμε στην κάμερα, επιλογή ημερομηνίας και ώρας, με την οποία μας βγάζει λίστα με τμήματα Video στα οποία ανιχνεύθηκαν κινήσεις στο επιλεγμένο τμήμα.

Η εφαρμογή SoCatch (για smartphones iOS, Windows 7.8 και Android) υποστηρίζει σημαντικές λειτουργίες, όπως: αυτόματη αναζήτηση στο τοπικό δίκτυο άλλων καταγραφικών ή IP καμερών και σύνδεση αυτόνομων IP καμερών. Υποστηρίζει εξαγωγή και εισαγωγή λίστας στο Google Drive, 16 κάμερες παρακολούθηση ταυτόχρονα, επιλογή σύνδεσης Stream LQ & HQ, αμφίδρομη ηχητική επικοινωνία με το καταγραφικό, πλήρες menu στην οθόνη χωρίς κύλιση, Zoom και κύλιση στην οθόνη, διαχείριση relay σε live mode, 21 διαφορετικά γεγονότα για διαχείριση, ενημέρωση χρήστη σε προβλήματα, κατάσταση καναλιών και ρελέ και έλεγχο PTZ. Η εφαρμογή SoCare λειτουργεί σαν ένα Κέντρο Λήψης Σημάτων για τα καταγραφικά της iCatch, επιτρέποντας μας να βλέπουμε την κατάσταση των καταγραφικών, πιθανά προβλήματα τους (Video-Loss, σφάλμα HDD, κλπ), να έχουμε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του και να το επανεκκινούμε απομακρυσμένα.

Η σειρά RΜH Advance διαθέτει πολλαπλές επιλογές αντιγράφων ασφαλείας σε usb, dvd-rw ή σε pc. Οι αναλύσεις των καταγραφικών είναι: max 1080P @ 12,5 fps (CVI, TVI & AHD); 720P @ 25 fps (CVI, TVI & AHD), 1080P @ 25 fps (IP) με εξόδους: 1 HDMI με ήχο, 1 VGA ( Max. 1920x1080) και 1 Main BNC. Επίσης όλα τα καταγραφικά διαθέτουν θύρα RS485 για έλεγχο καμερών PTZ, και τουλάχιστον μία είσοδο & έξοδο ήχου (ή και περισσότερες, αναλόγως του μοντέλου).

Είναι πλέον διαθέσιμα και καταγραφικά της σειράς RMH Advance 2, τα οποία υποστηρίζουν σύνδεση, προβολή και καταγραφή καμερών μέχρι 4 Megapixel στις τεχνολογίες TVI, IP και σύντομα AHD με αναβάθμιση.


Πληροφορίες:
Rakson www.rakson.gr τηλ.: 2109404000

Source
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.