.

Σημαντικές προοπτικές στις εγκαταστάσεις monitored alarm systems


Σημαντικές προοπτικές για την αγορά των συναγερμών, που μπορούν να παρακολουθούνται εξ αποστάσεως, (monitored alarm systems) διαβλέπει η Berg Insight, η οποία αναμένει ένα μέσο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης της συγκεκριμένης αγοράς στην Ευρώπη της τάξεως του 4% μέχρι το 2021, οπότε κι εκτιμάται ότι ο συνολικός αριθμός τέτοιου είδους συστημάτων θα φθάσει στα 10,6 εκατ. Εγκαταστάσεις, από 8,7% που είναι σήμερα.

Για τη Βόρεια Αμερική, το αντίστοιχο ποσοστό είναι στο 2,9%, καθώς η Berg Insight αναμένει πως στο τέλος του 2021 θα υπάρχουν 37,1 εκατ. Εγκαταστάσεις, από 32,1 εκατ. εγκαταστάσεις που ήταν στο τέλος του 2016.

Στην Ευρώπη εκτιμάται ότι μόλις το 3,7% των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων έχουν έναν “έξυπνο” συναγερμό, όταν στη Βόρεια Αμερική το αντίστοιχο ποσοστό φθάνει στο 22,1%.

Όσον αφορά τους βασικούς “παίκτες”, στη Βόρεια Αμερική η μεγαλύτερη εταιρεία είναι η ADT, η οποία πέρσι συγχωνεύθηκε με την Protection 1 αποτελώντας, πλέον, τον ξεκάθαρο “ηγέτη», ενώ οι Vivint και MONI Smart Security είναι οι δύο άλλες εταιρείες με περισσότερες από 1 εκατ. εγκαταστάσεις. Σημαντικές εταιρείες είναι και οι Comcast και Slomin’s, με την αγορά να θεωρείται ιδιαίτερα διασπασμένη.

Στην Ευρώπη, η μεγαλύτερη εταιρεία είναι η Verisure με παρουσία σε 12 χώρες, ενώ σημαντικοί “παίκτες” είναι ακόμη η Securitas, η G4S και η ανερχόμενη Sector Alarm, ιδίως στη βόρεια Ευρώπη. Στη νότια Ευρώπη, οι δύο βασικοί “παίκτες” είναι οι Prosegur and EPS. Παρουσία και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού έχουν ακόμη οι United Technologies Corporation, Stanley Security και Johnson Controls.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.