.

OPGAL Vumii Sii OP. Κορυφαία IP θερμική και οπτική κάμερα διπλού φάσματος στρατιωτικών προδιαγραφών


Οι θερμικές κάμερες Vumii Sii OP της OPGAL, με δύο αισθητήρες, ενός θερμικού και ενός HD οπτικού, σε συνδυασμό με την κορυφαία θερμική ευαισθησία (NETD) της αγοράς και τον επαναστατικό αλγόριθμο όξυνσης θερμικής εικόνας EYE-Q, καλύπτουν ιδανικά τη μέγιστη δυνατή απόσταση, μειώνοντας έτσι τον συνολικό απαιτούμενο αριθμό καμερών, ελαχιστοποιούν το κόστος αγοράς και λόγω της υψηλής ποιότητας κατασκευής ελαχιστοποιούν και το Total Cost of Ownership.

Οι κάμερες ασφαλείας έχουν γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Ένα μεγάλο μέρος των κρίσιμων έργων για τα την ασφάλεια παγκοσμίως, περιλαμβάνει κάμερες θερμικής τεχνολογίας, κυρίως λόγω της εξαιρετικής 24ωρης εικόνας που παρέχουν, ακόμα και στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες. Η ανάγκη για αποτελεσματικότερη, αυτόματη ανίχνευση στόχου, έχει δημιουργήσει τη ζήτηση για θερμικές κάμερες, που είναι σε θέση να ενσωματώνουν end-point αλγόριθμους video analytics και προηγμένους αλγόριθμους επεξεργασίας και βελτίωσης εικόνας. Και όλα αυτά σε κατασκευές με υψηλή αξιοπιστία χωρίς τα ρίσκα και τα υψηλά κρυμμένα κόστη που κρύβουν οι «φθηνές» κατασκευές, που τελικά καταλήγουν να είναι δυσανάλογα ακριβές και αναποτελεσματικές.

Τεχνολογική Πρωτοπορία

Φανταστείτε τώρα μια προηγμένη, στρατιωτικών προδιαγραφών, μη ψυχόμενη (uncooled), 24/7 rugged IP θερμική κάμερα διπλού αισθητήρα που συμπεριλαμβάνει ταυτόχρονα έναν θερμικό25fps στα 640x480 (17μ) ή στα 384x288 (25μ) και έναν οπτικό HD (1280x720) SONY Ultra Low Lux, υψηλής ευαισθησίας με Autofocus. Μια πρωτοποριακή θερμική που βασίζεται σε λειτουργικό Linux OS και που είναι η πρώτη με ένα αληθινά ανοιχτό ενσωματωμένο λογισμικό, επιτρέποντας έτσι τις 3d party ενοποιήσεις μέσω του SDK της. Επιπλέον, εύκολη στην εγκατάσταση, μεγάλη ποικιλία μοντέλων και φακών, με PoE και Inputs/Outputs και συμβατή με όλα τα καταγραφικά και VMS, καθώς υποστηρίζει ONVIF Profile S.

Όλα αυτά σε μία κάμερα. Αυτό υλοποίησε η OPGAL (www.opgal.com) στη σειρά Vumii Sii OP και θέτει για άλλη μια φορά τον πήχη της ποιότητας και της διαλειτουργικότητας πολύ ψηλά. Οι ποικιλία φακών στη σειρά θερμικών Vumii (www.vumii.com) είναι ευρύτατη: 7.5mm, 8.5mm, 14mm, 19mm, 25mm, 35mm, 50mm, 60mm, 75mm, 100mm. Τα videos από κάθε sensor, θερμικό και οπτικό, παρέχονται παράλληλα από ένα RJ45 καλώδιο δικτύου, σε δύο διαφορετικά streams μέσω της ίδιας διεύθυνσης IP (σε διαφορετική πόρτα). Εναλλακτικά, είναι επίσης δυνατόν, το οπτικό stream να παρέχεται μόνο όταν ενεργοποιηθεί ειδοποίηση/συναγερμός από τον αλγόριθμο VCA.

Καινοτόμος αλγόριθμος επεξεργασίας θερμικής εικόνας Opgal Eye-Q

Πρόσφατα η OPGAL ανακοίνωσε το Opgal Eye-Q™, μια επαναστατική προσέγγιση στην real-time ψηφιακή επεξεργασία video, που σύμφωνα με την ανακοίνωση θέτει νέα στάνταρντ στην ποιότητα της θερμικής εικόνας.Βασισμένος σε πολλά χρόνια έρευνας και επαγγελματικής εμπειρίας από τον τομέα της ασφάλειας, ο αλγόριθμος EYE-Q, παρέχει θερμική εικόνα τόσο καθαρή, που ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια είναι ορατή. Μικρά αντικείμενα, όπως τα drones, είναι πλέον ανιχνεύσιμα.
Ο President & CEO της OPGAL, Amit Mattatia δηλώνει: «Με την αποκλειστική τεχνολογία OPGAL EYE-Q, η οξύτητα της θερμικής εικόνας μοιάζει με ασπρόμαυρο video ημέρας, τόσο πολύ, που είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι το video προέρχεται από θερμική κάμερα,οπότε σαςκαλούμε να το δείτε οι ίδιοι με τα μάτια σας. Η OPGAL για άλλη μια φορά απέδειξε την ικανότητά της να εγκαινιάζει καινοτόμες τεχνολογίες, με το να παρέχει σημαντικά καλύτερη ποιότητα εικόνας για τους συνεργάτες της και την παγκόσμια βάση πελατών της.»

Απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής

Αν ρωτήσετε τους γνωστότερους και μεγαλύτερους κατασκευαστές θερμικών καμερών στον κόσμο, ποιος είναι ο μέσος χρόνος λειτουργίας μεταξύ βλάβης ή αλλιώς Mean Time Between Failures (MTBF) των προϊόντων τους, θα δείτε ότι συνήθως κυμαίνεται περίπου στις 25.000 ώρες. Το MTBF της OPGAL είναι 100.000 ώρες. Με άλλα λόγια τέσσερις φορές λιγότερες βλάβες σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αυτό σημαίνει τεράστια εξοικονόμηση στο κόστος συντήρησης και άρα πολύ χαμηλό ολικό κόστος ιδιοκτησίας (Total Cost of Ownership).
Επιπλέον, η κάμερες της OPGAL είναι εντελώς εντελώς αδιάβροχες και με αντιδιαβρωτικό περίβλημα (Salt Corrosion Proof) πληρώντας τις πιο αυστηρές προδιαγραφές (IP66, CE, FCC), όπως και τις NEMA 4x (κύματα νερού, χαλάζι, νερό υπό πίεση με μάνικα κ.λπ.), το military standard 810E (αντιδιαβρωτική προστασία, αντοχή στον πάγο κ.α.). Έτσι, οι θερμικές της OPGAL, των οποίων η θερμοκρασία λειτουργίας κυμαίνεται μεταξύ -40 έως +60 βαθμών Κελσίου, μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιαδήποτε απαιτητική εγκατάσταση με μηδενικό φωτισμό, καπνό, ομίχλη, σε πλοία, σε όξινα περιβάλλοντα, σε λιμάνια, σε ορυχεία κ.λπ. Επιπλέον, η κατασκευή του housing έχει ειδική αεροδυναμική σχεδίαση, ώστε οι δονήσεις που δέχεται όταν εγκαθίσταται σε στύλους, να είναι οι ελάχιστες δυνατές και άρα καλύτερη λειτουργία των video analytics.

Η υψηλότερη θερμική ευαισθησία και SNR της αγοράς

Τι σημαίνει υψηλό SNR (Signal to Noise Ratio) στις θερμικές, που εκφράζεται και ως θερμική ευαισθησία; Σημαίνει την υψηλότερη δυνατή αντίθεση (contrast) μεταξύ στόχου (ανθρώπου, οχήματος κ.λπ.) και υπόλοιπης εικόνας (background). Δηλαδή πιο εύκολα ανιχνεύσιμοι κινούμενοι στόχοι, είτε αυτόματα από αλγόριθμο VCA, είτε από το ανθρώπινο μάτι. Ως εκ τούτου, μεγαλύτερη απόσταση ανίχνευσης στόχου, που συνεπάγεται λιγότερες απαιτούμενες συνολικά κάμερες για την κάλυψη μιας περιμέτρου, και που τελικά μεταφράζεται σε συνολική εξοικονόμησης κόστους στο έργο.

Η υψηλή θερμική ευαισθησία των θερμικών καμερών εκφράζεται με την χαμηλότερη δυνατή τιμή NETD (Noise Equivalent Temperature Difference). Το NETD της Sii OP είναι μικρότερο του 40mK, όταν μοντέλα ακόμα και από ηχηρά ονόματα κατασκευαστών είναι μόλις κάτω από 85mK.

Αποκλειστική διάθεση στο δίκτυο χονδρικής και πλήρης υποστήριξη από τον αποκλειστικό εκπρόσωπο της OPGAL σε Ελλάδα και Κύπρο, Novo Technologies (www.novo.gr): τηλ. 2102723127.


Πληροφορίες:

Novo Technologies www.novo.gr τηλ.: 210-2723127

Source
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.