.

Νέο PowerLine Starter Kit από την D-Link


Η D-Link παρουσιάζει το PowerLine AV1000 Wi-Fi AC Starter Kit, ένα σετ συσκευών που βοηθά τους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο Wi-Fi από οποιοδήποτε σημείο στο σπίτι ή στο γραφείο.

Με το PowerLine AV1000 Wi-Fi Starter Kit η σύνδεση του δικτύου μπορεί να επεκταθεί διατηρώντας υψηλές τις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων και εξαλείφοντας τις διακοπές και τις καθυστερήσεις, αποτελώντας έτσι την ιδανική λύση για εφαρμογές όπως media streaming 4K, λήψη μεγάλων αρχείων κ.ά.

Έτσι, το DHP-W611AV PowerLine AV1000 Wi-Fi AC Starter Kit είναι ιδανικό για χρήστες που ζητούν μια γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση με δυνατή κάλυψη σε μεγάλους χώρους. Τα Powerline αξιοποιούν την υπάρχουσα ηλεκτρική καλωδίωση του σπιτιού ή του γραφείου. Τοποθετώντας κάθε προσαρμογέα στην πρίζα, χωρίς καμία διαδικασία εγκατάστασης, αυτόματα επεκτείνουν τις δυνατότητες σύνδεσης και κάλυψης του ασύρματου δικτύου.

«Όσοι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα επειδή δεν έχουν σήμα Wi-Fi σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο ή χώρο, θα βρουν στο νέο PowerLine Starter Kit την ιδανική λύση: τοποθετώντας το απλά σε συμβατικές πρίζες, προστίθεται ένα επιπλέον Wi-Fi hot spot εκεί που χρειάζεται, εύκολα και αποτελεσματικά», λέει ο Kevin Wen, Πρόεδρος της D-Link Europe Ltd. «Βασίζεται στην τελευταία τεχνολογία AV2.1 PowerLine, με βελτιωμένες επιδόσεις για χρήση πολλαπλών προσαρμογέων, ώστε να μειώνονται οι παρεμβολές και να υποστηρίζονται ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων μέχρι 1Gbps»

«Αυτή η τεχνολογία προσφέρει σημαντικά καλύτερες επιδόσεις για εφαρμογές που απαιτούν υψηλό εύρος ζώνης, όπως streaming ταινιών 4K ή λήψη μεγάλων αρχείων. Η απλή πλοήγηση στο διαδίκτυο γίνεται πολύ πιο γρήγορη, πιο αξιόπιστη και πιο απολαυστική».

Για ασφαλή σύνδεση με βελτιωμένες επιδόσεις, το DHP-W611AV PowerLine AV1000 Wi-Fi Starter Kit διαθέτει τεχνολογία Wireless AC1200 με κάλυψη dual-band προσφέροντας συνδυασμένες ασύρματες ταχύτητες έως και 1,2Gbps. Υποστηρίζει επίσης την τεχνολογία Quality of Service για ιεράρχηση των δεδομένων, π.χ. δίνοντας προτεραιότητα στο multimedia traffic ώστε για να διασφαλιστεί υψηλή ποιότητα στο streaming. Η κρυπτογράφηση AES 128-bit εξασφαλίζει μια πλήρως ασφαλή σύνδεση δικτύου PowerLine, ενώ το πάτημα του κουμπιού Simple Connect επιτρέπει εύκολη ρύθμιση μέσω Wi-Fi Protected Setup (WPS).
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.