.

Risco LightSYS™2. Υβριδικό σύστημα συναγερμού με οπτική επιβεβαίωση


Η νέα πρόταση της Risco προσφέρει μια σύγχρονης τεχνολογίας λύση ασφάλειας για κατοικίες και εμπορικές εγκαταστάσεις. Είναι ευέλικτο, αξιόπιστο και εύκολο στην εγκατάσταση.

Το LightSYS™ 2 της Risco είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφάλειας που υποστηρίζει την επαναστατική υπηρεσία VUpoint - live video verification, η οποία βασίζεται σε λειτουργία μέσω cloud και χρησιμοποιεί IP κάμερες ώστε να παρέχει οπτική επιβεβαίωση σε πραγματικό χρόνο σε περίπτωση πρόκλησης συναγερμού ή όταν θελήσει ο χρήστης. Με την υπηρεσία VUpoint δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των καμερών IP που μπορούν να εγκατασταθούν τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους. Επίσης συνοδεύεται από λογισμικό για κέντρο λήψης σημάτων που λειτουργεί σε συνδυασμό με την IP ή GSM / GPRS μονάδα. Το LightSYS™ 2 προσφέρει ένα πλήθος τρόπων επικοινωνίας για την αξιόπιστη αποστολή συμβάντων, μέσω φωνητικών μηνυμάτων, μέσω του RISCO Cloud και άλλους τρόπους.

Οι ανιχνευτές και σειρήνες RISCO Bus του συστήματος εξοικονομούν χρόνο και κόστος στη καλωδίωση, στην επέκταση ζωνών, στην εγκατάσταση και στη συντήρηση. Σε αυτούς περιλαμβάνονται εξωτερικοί, αντισεισμικοί ανιχνευτές, δέσμες, ανιχνευτές 360° καθώς και BWare™ και iWISE® Bus ανιχνευτές οι οποίοι περιλαμβάνουν μια επιπλέον είσοδο ζώνης, για την προσθήκη μιας επιπλέον μαγνητικής επαφής εξοικονομώντας καλωδίωση.

Το LightSYS™ 2 προσφέρει επίσης μια ολοκληρωμένη σειρά ασύρματων ανιχνευτών και εξαρτημάτων αμφίδρομης -2way ή και μονόδρομης -1way επικοινωνίας καθώς και πληκτρολόγια και μονάδες φωνητικών μηνυμάτων με τεχνολογίες αφής με proximity με πλήρες μενού επιλογών, απομακρυσμένη διαχείριση μέσω φωνητικών μηνυμάτων και λειτουργίες ακρόασης και ομιλίες. Δέχεται μεγάλη ποικιλία ενσύρματων μονάδων επέκτασης όπως μονάδα φωνητικών μηνυμάτων, επεκτάσεις ζωνών, επεκτάσεις εξόδων, πλήρως επιβλεπόμενα τροφοδοτικά Bus.

Εφαρμογή για smartphones και RISCO Cloud. Μέσω του RISCO Cloud, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή iRISCO η οποία είναι για smartphones ώστε να μπορούν να έχουν πλήρη διαχείριση του συναγερμού τους, δηλαδή όπλιση/αφόπλιση, έλεγχος ιστορικού συμβάντων αλλά και οπτική επιβεβαίωση κάποιου συμβάντος σε περίπτωση συναγερμού ή όταν θελήσουν οι ίδιοι.

Η εφαρμογή αυτή πέρα από την χρήση μέσω Browser, είναι διαθέσιμη και σαν εφαρμογή για κινητά με λειτουργικό Adroid και IPhone. Το Λογισμικό διαμόρφωσης είναι μια προηγμένη εφαρμογή της RISCO που επιτρέπει στους εγκαταστάτες να προγραμματίζουν και να διαχειρίζονται τα συστήματα ασφαλείας που εγκαθιστούν. Η επικοινωνία με το εκάστοτε κέντρο συναγερμού γίνεται είτε τοπικά μέσω καλωδίου USB, είτε απομακρυσμένα μέσω GPRS, IP ή PSTN. Με την απομακρυσμένη διαχείριση, τη προηγμένη επικοινωνία, την απλή εγκατάσταση και ένα ολοκληρωμένο φάσμα περιφερειακών, το LightSYS™ 2 είναι η ιδανική λύση για οικιακές και μικρές εμπορικές εγκαταστάσεις.

Πληροφορίες: CM Security www.cm-security.gr τηλ.: 2311 821 295

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.