.

Νέες κάμερες για σωφρονιστικά ιδρύματα από τη VivoTek



Η VivoΤek, leader στο χώρο της επιτήρησης μέσω IP τεχνολογίας, ανακοινώνει την εμπορική διάθεση δύο νέων γωνιακών Dome καμερών, κατάλληλων για εγκατάσταση σε χώρους κράτησης, φυλακές, ψυχιατρικές κλινικές και ιδρύματα.

Πρόκειται για τις CD8371-HNVF2 και CD8371-HNTV, με την μεν πρώτη να διαθέτει σταθερό φακό και τη δεύτερη vari-focal. Και οι 2 έχουν ανάλυση 3-Megapixel, ενώ η απουσία άκρων περίδεσης εξαλείφει σημαντικά περιπτώσεις αυτοτραυματισμών και αυτοκτονιών. Διαθέτουν αντιβανδαλιστικό περίβλημα τύπου IK10+ και ενσωματωμένους (940nm) προβολείς IR, οι οποίοι είναι μη ανιχνεύσιμοι από το ανθρώπινο μάτι και προσφέρουν θέαση σε απόλυτο σκοτάδι σε απόσταση έως 10 μέτρων.

Σχεδιασμένες για εγκατάσταση στην γωνία, οι συγκεκριμένες κάμερες επιτρέπουν στο προσωπικό ασφάλειας να δει οποιοδήποτε συμβάν στους προαναφερθέντες χώρους μέσω του ευρυγώνιου φακού που προσφέρει ευρεία κάλυψη (έως και 108° οριζόντια και 79° κάθετα). Επίσης, χάρη στην υποστήριξη αμφίδρομου ήχου (two-way audio) μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου, ο ήχος μπορεί να εποπτευθεί και να καταγραφεί σε απόσταση έως 5 μέτρων. Τέλος, στις περιπτώσεις όπου απαιτείται η άψογη παρακολούθηση σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού και υψηλής αντίθεσης, οι κάμερες διαθέτουν την τεχνολογία Supreme Night Visibility και WDR Pro.

Τα δύο νέα μοντέλα της VivoTek αναμένονται στην ελληνική αγορά από τη LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), η οποία είναι επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων VivoTek στην Ελλάδα από το 2004, διαθέτει πιστοποιημένους μηχανικούς στον τομέα των συστημάτων παρακολούθησης και είναι σε θέση να σχεδιάσει την πλέον κατάλληλη και συμφέρουσα λύση για κάθε εφαρμογή.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.