.

Access Control: Διευρύνεται η ανάπτυξη το 2017


Η βιομηχανία Ελέγχου Πρόσβασης εμφάνισε αύξηση το 2016, αν και μικρότερη από ότι είχε αρχικά προβλεφθεί, ενώ η τάση ανάπτυξης αναμένεται να αυξηθεί το 2017, σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών αγοράς IHS Markit.

Η παγκόσμια αγορά Ελέγχου Πρόσβασης αυξήθηκε κατά 6,1% το 2016, περίπου 1% κάτω από ότι είχε αρχικά προβλεφθεί, λόγω χωρών με χαμηλή απόδοση, όπως η Βραζιλία, η Ρωσία, η Λατινική Αμερική και η Κίνα, που σημείωσε αύξηση μόλις 8,5% το 2016. Οι χώρες / περιφέρειες που αναπτύχθηκαν περισσότερο, ήταν η Μέση Ανατολή, η Πολωνία, η Αφρική, η Ινδία και το Βιετνάμ.

Οι κάθετες αγορές που παρουσίασαν ανάπτυξη άνω του 9% το 2016 περιλάμβαναν τους τομείς της εκπαίδευσης, των κατοικιών, της ενέργειας και της υγείας. Η ταυτοποίηση μέσω κινητών τηλεφώνων ήταν η κορυφαία τάση για το 2016, λόγω της ευελιξίας που προσφέρει η λύση, η ταχεία ανάπτυξη της οποίας αναμένεται να συνεχιστεί και το 2017 (κατά περίπου 200%).

Οι λύσεις που βασίζονται στο cloud γίνονται όλο και περισσότερο απαραίτητες, ενώ η καλύτερη κεντρική διαχείριση του Ελέγχου Πρόσβασης θα είναι η μεγαλύτερη κινητήρια δύναμη της ανάπτυξης, δεδομένου ότι έχει τον πιο άμεσο αντίκτυπο στο κόστος και την αποτελεσματικότητα ενός συστήματος. Η δυνατότητα αναβάθμισης του λογισμικού σε έναν μόνο διακομιστή, αντί να χρειάζεται η επίσκεψη διαφορετικών ιστότοπων, όχι μόνο μειώνει το κόστος συντήρησης του λογισμικού, αλλά και το χρόνο μεταξύ της εμφάνισης των σφαλμάτων λογισμικού και του χρόνου που μπορεί να εφαρμοστεί μια λύση.

Όσον αφορά το 2017, η ανάπτυξη αναμένεται να συνεχιστεί. Χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο – δύο ώριμες αγορές ασφαλείας – αναμένεται να έχουν αύξηση άνω του 7% το 2017. Η Γαλλία και η Γερμανία αναμένεται επίσης να αποδώσουν καλά, με αύξηση άνω του 5%. Οι αναδυόμενες χώρες αναμένεται να παρουσιάσουν κέρδη το 2017, ειδικά για τις ηλεκτρονικές κλειδαριές. Παρά το γεγονός ότι ο αντίκτυπος της Κίνας στον Έλεγχο Πρόσβασης είναι πολύ μικρότερος σε σύγκριση με την βίντεο-επιτήρηση, η IHS εκτιμά ότι η Κίνα θα αρχίσει να ασκεί μεγαλύτερη επιρροή στις τάσεις σε ολόκληρη την APAC, καθώς και στην παγκόσμια αγορά Ελέγχου Πρόσβασης από το 2017.

Η επέκταση του Ελέγχου Πρόσβασης και σε άλλους τομείς, καθώς και η αυξημένη ευαισθητοποίηση σχετικά με την ασφάλεια, θα είναι μεταξύ των κορυφαίων τάσεων του 2017. Τα βιομετρικά στοιχεία, τα συστήματα που βασίζονται στο cloud και η ταυτοποίηση μέσω κινητών τηλεφώνων, θα αναπτυχθούν περισσότερο το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς πολλοί περιορισμοί στη βιομετρία και τις υπηρεσίες cloud σε όλη την Ευρώπη θα αναδιαρθρωθούν.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.