.

Η νέα σειρά B & G της Bosch ενσωματώνει λειτουργίες Alarm, Fire, Access & Surveillance



Η νέα σειρά B & G ενσωματώνει λειτουργίες συναγερμού, πυρανίχνευσης, ελέγχου πρόσβασης, IP καμερών για κατοικίες, κτίρια γραφείων, αποθήκες και καταστήματα. Οι πίνακες συναγερμού της σειράς B & G, έχουν δημιουργηθεί για συνδυασμό εφαρμογών συναγερμού εισβολής και πυρκαγιάς, προσφέρουν ολοκληρωμένο έλεγχο πρόσβασης και ελέγχου μέσω IP βίντεο.

Η σειρά G, παρέχει έως και 32 πόρτες ελέγχου πρόσβασης, 599 σημεία προστασίας εισβολής και πυρκαγιάς και 2.000 χρήστες, όλα σε έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου. Με τις παραμετροποιημένες λειτουργίες, μια μεμονωμένη κίνηση ή η παρουσίαση των διαπιστευτηρίων πρόσβασης μπορεί να ξεκινήσει πολλαπλές λειτουργίες στο σύστημα. Αυτό σημαίνει εύκολη όπλιση για απασχόληση εκτός ωραρίου, για την περίοδο διακοπών, για προγραμματισμό συναντήσεων και πολλά άλλα. Προγραμματισμένα συμβάντα, διασφαλίζουν, επίσης, ότι το σύστημα θα είναι οπλισμένο ή αφοπλισμένο σε προκαθορισμένους χρόνους, ή ότι οι υπόλοιπες λειτουργίες εκτελούνται με βάση το εσωτερικό ρολόι και το ημερολόγιο του συστήματος. Με τη σειρά πινάκων συναγερμού της σειράς B & G, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σύνδεση Internet ή το δίκτυο δεδομένων κινητής τηλεφωνίας για να στείλετε τα σήματα συναγερμού στο κέντρο παρακολούθησης, εξαλείφοντας την ανάγκη για τηλεφωνική γραμμή, μειώνοντας το κόστος και αυξάνοντας το επίπεδο ασφάλειας. Οι πίνακες υποστηρίζουν τόσο τα τρέχοντα όσο και μελλοντικά πρωτόκολλα επικοινωνίας -IPv4 και IPv6- εξασφαλίζοντας την επένδυσή σας στο μέλλον και τις τεχνολογικές εξελίξεις. Χάρη στις πολλαπλές διεπαφές επιτρέπουν επικοινωνία των συσκευών μέσω Ethernet και USB, ενώ οι εξ αποστάσεως αναβαθμίσεις του firmware εξασφαλίζουν εύκολη συντήρηση ή βελτιώσεις χαρακτηριστικών.

Με την εφαρμογή «Remote Security Control app”, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το σύστημά σας από μια συσκευή iOS ή Android. Μπορείτε να δείτε ακόμα και ζωντανό βίντεο ή στατικές εικόνες από τις κάμερες IP της Bosch που συνδέονται με τον πίνακα.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.