.

Cisco και IBM ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια στο κυβερνοέγκλημα



Δύο μεγάλες εταιρίες στο χώρο του IT Security, οι Cisco και IBM, ενώνουν τις δυνάμεις τους στο χώρο της καταπολέμησης απειλών, αποσκοπώντας να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών και λύσεων IT Security που προσφέρουν στους πελάτες τους.

Ο συνδυασμός των “best-of-breed” λύσεων ασφαλείας της Cisco και της αρχιτεκτονικής προσέγγισης που προσφέρει η πλατφόρμα IBM Cognitive Security Operations μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες των δύο εταιρειών ώστε να προστατεύουν αποτελεσματικότερα το δίκτυο τους, από το end-point έως το cloud. Ως μέρος της συνεργασίας, η Cisco θα παρέχει νέες εφαρμογές για την πλατφόρμα QRadar Security Analytics της IBM.

Οι πρώτες κοινές προσπάθειες των δύο εταιρειών θα δώσουν στις ομάδες IT security των επιχειρήσεων τη δυνατότητα να κατανοήσουν και να αντιδράσουν καλύτερα στις εξελιγμένες απειλές. Η νέα συνεργασία ανάμεσα στην Cisco και την IBM στο χώρο του Cybersecurity υπογραμμίζει την αναγκαιότητα παροχής ολοκληρωμένων ολικών λύσεων προστασίας ανεξαρτήτου κατασκευαστή, αντί της χρήσεως συγκεκριμένων λύσεων που αντιμετωπίζουν μόνο μεμονωμένα προβλήματα.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.