.

Ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας & εποπτείας από την Intersys Action



Η Intersys Action, με την υποστήριξη της μητρικής της Intersys, αποτελεί μια αμιγώς ελληνική εταιρεία στο χώρο των Ολοκληρωμένων Συστημάτων και Έξυπνων Λύσεων, που παρέχει στην ελληνική αγορά καινοτόμες λύσεις. Η Intersys Action είναι σε θέση να προσφέρει σύγχρονες ολοκληρωμένες λύσεις φυσικής ασφάλειας, προσαρμοσμένες στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ανάγκες του κάθε Πελάτη της.

Οι λύσεις ασφάλειας της Intersys Action μπορούν να καλύψουν κάθε είδους εγκατάσταση, ανεξαρτήτως μεγέθους ή πολυπλοκότητας, όπως:
  • Κρίσιμες Υποδομές (Διυλιστήρια, Σταθμοί παραγωγής Ενέργειας, Φωτοβολταϊκά - Αιολικά πάρκα, Τηλεπικοινωνιακοί Κόμβοι)
  • Αεροδρόμια - Λιμένες
  • Στρατιωτικές Εγκαταστάσεις
  • Σωφρονιστικά Καταστήματα και Κέντρα Κράτησης
  • Δημόσια Κτίρια και Υποδομές
  • Δημόσιοι – Κοινόχρηστοι Χώροι
  • Βιομηχανικές υποδομές (Εργοστάσια, Αποθήκες)
  • Ξενοδοχεία
  • Χώροι Εστίασης
  • Εμπορικά Κέντρα - Πολυκαταστήματα
  • Γραφεία
  • Χώροι Στάθμευσης – Πάρκινγκ
  • Χώροι Υγείας (Ιατρεία, Εξεταστικά Κέντρα, Κλινικές)
  • Αθλητικές Εγκαταστάσεις
  • Τράπεζες
  • Καζίνο
  • Χώροι Πολιτισμού (Μουσεία, Θέατρα, Κινηματογράφοι)
  • Οικίες

SECURITY INTERSYS


Εφαρμόζοντας διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα διαχείρισης έργων, η Intersys Action αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο-συνεργάτη σας σε έργα συστημάτων ασφάλειας για ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους, από τη Μελέτη-Σχεδίαση, στην Υλοποίηση, στην Εκπαίδευση στο Σύστημα, και την Υποστήριξη μετά την Πώληση.

Και όλα αυτά με την δοκιμασμένη συμβουλευτική προσέγγιση της Intersys.


ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ


Συνεχής Πρωτοπορία

Mέλος του ομίλου Canon, η Axis είναι ο ηγέτης της αγοράς στα δικτυακά συστήματα επιτήρησης. Είναι η εταιρεία που εισήγαγε στην αγορά την πρώτη κάμερα δικτύου παγκοσμίως το 1996 και έκτοτε πρωτοπορεί στο συγκεκριμένο τομέα, αυξάνοντας την ασφάλεια εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως και συμβάλλοντας στην κάλυψη της αυξανόμενης ανάγκης για έναν πιο έξυπνο και ασφαλέστερο κόσμο.

Με τη βοήθεια 80.000 συνεργατών, που εκτείνονται σε 179 χώρες, έχει παραδώσει μια σειρά πρωτοποριακών προϊόντων.



H Aνοικτή Πλατφόρμα Διαχείρισης

Μέλος του ομίλου Canon (όπως και η Axis), η Milestone Systems (έτος ιδρύσεως: 1998), είναι παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο της πλατφόρμας IP λογισμικού διαχείρισης ανοικτής πλατφόρμας. Η πλατφόρμα XProtect παρέχει ισχυρή παρακολούθηση, εύκολη στη διαχείριση, αξιόπιστη και αποδεδειγμένη σε χιλιάδες εγκαταστάσεις πελατών σε όλο τον κόσμο. Με την υποστήριξη της ευρύτερης επιλογής του υλικού δικτύου και της ενσωμάτωσης με άλλα συστήματα, το XProtect παρέχει τις καλύτερες λύσεις σε οργανισμούς που επιτρέπουν την προβολή βίντεοδιαχείριση κινδύνων, προστασία προσώπων και περιουσιακών στοιχείων, βελτιστοποίηση διαδικασιών και μείωση του κόστους.




Ο ορισμός της Περιμετρικής Φύλαξης

Χάρη στη συνεχή καινοτομία και την πολιτική εξωτερικής ανάπτυξης, η SORHEA προσφέρει σήμερα την ευρύτερη και πληρέστερη γκάμα προϊόντων στην αγορά: υπέρυθρα φράγματα, καλώδια ανίχνευσης δονήσεων για φράκτες και τοίχους, ανιχνευτές διπλής τεχνολογίας, φραγμούς υψηλής συχνότητας, θερμικούς ανιχνευτές, λέιζερ, ή ακόμη και ενεργά συστήματα ανιχνευτών φράχτη. Η δύναμη της SORHEA έγκειται στην ευελιξία της να προσαρμόζεται σε όλες τις πιθανές ανάγκες ασφάλειας. Η SORHEA σχεδιάζει προσαρμοσμένα προϊόντα για να ανταποκρίνεται στις αυστηρότερες απαιτήσεις των πελατών της. Χάρη στην εμπειρία 30 ετών, η SORHEA έχει αναπτύξει λύσεις για την ενσωμάτωση των προϊόντων της με όλα τα συστήματα διαχείρισης βίντεο στην αγορά.



Ενορχηστρώνοντας έναν πιο λαμπρό κόσμο

Το όνομα της εταιρείας υπογραμμίζει την ηγετική της θέση στην αγορά της προβολής και το ρόλο της ως εταιρεία συνολικών λύσεων. Η NEC Display Solutions παρουσιάζει λύσεις για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ατομική παραγωγικότητα, για καλύτερη επένδυση (ROI) και προστασία επενδύσεων. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες, η NEC Display Solutions έχει το σωστό προϊόν. Η NEC Display Solutions συγκεντρώνει εμπειρογνώμονες στον κλάδο και προσφέρει ένα ενιαίο σημείο επαφής για να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις προβολής για μια ποικιλία κάθετων αγορών.

Τα προϊόντα της NEC Display Solutions αποτελούν ιδανική επιλογή για την κατασκευή Κέντρων Επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως μεγέθους, από απλές οθόνες παρακολούθησης συστημάτων, έως Video Walls.




Πληροφορίες: INTERSYS S.A., T: (+30) 210 9554 278, intersys@intersys.gr
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.