.

Η LEXIS παρουσιάζει την τεχνολογία και τις λύσεις VivoTek



Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων VivoTek στην Ελλάδα από το 2004, και η VivoTek Inc., εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή ολοκληρωμένων λύσεων παρακολούθησης μέσω IP, θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 14/06/2017 (09:30 – 13:30) παρουσίαση με τίτλο «VivoTek Security Day» στις κεντρικές εγκαταστάσεις της LEXIS.

H παρουσίαση απευθύνεται σε μεταπωλητές και συνεργάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα και θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά και τα αγγλικά από μηχανικούς της VivoTek και της LEXIS.

Στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστούν τα τελευταία νέα σχετικά με τη δραστηριότητα της VivoTek καθώς και τις τεχνολογίες που χρησιμοποιεί για το σχεδιασμό και την κατασκευή ολοκληρωμένων λύσεων στη βιομηχανία των συστημάτων παρακολούθησης. Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει στη νέα σειρά δικτυακών καμερών, τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά τους καθώς και τα μοντέλα που πρόκειται να κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες στην Ελληνική αγορά.

Στο δεύτερο μέρος της παρουσίασης θα παρουσιαστούν ολοκληρωμένες λύσεις της VivoTek και πως αυτές εφαρμόστηκαν σε εγκαταστάσεις στην Ελλάδα.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.