.

Η Nest Cam IQ έχει τον δικό της επεξεργαστή


Η Nest IQ Camera είναι προικισμένη με αισθητήρα 8 Megapixel και τον δικό της επεξεργαστή έξι πυρήνων. 

Η δυνατότητα εγγραφής της κάμερας Nest IQ δεν ξεπερνά σε ποιότητα το Full HD, αλλά με τις επιπρόσθετες δυνατότητες του αισθητήρα, γίνεται εφικτό το ψηφιακό zoom, το οποίο μπορεί να φτάσει έως και το 12x, σύμφωνα με την εταιρεία. Η Nest IQ camera κάνει αυτόματο εντοπισμό ανθρώπων και ξεκινά την εγγραφή, σε δύο εκδοχές, με τη μία να είναι σε μεγέθυνση για μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Για το λόγο αυτό και είναι απαραίτητη η ύπαρξη ενός επεξεργαστή Qualcomm με έξι πυρήνες.

Η συνδεσιμότητα της κάμερας Nest IQ περιλαμβάνει το Wi-Fi, καθώς και το USB Type C. Με μία μηνιαία συνδρομή στην υπηρεσία Nest Aware, στο Cloud, η οποία φτάνει στα 10 δολάρια στις ΗΠΑ είναι εφικτή η καταγραφή ιστορικού 10 ημερών, ενώ εάν θέλει κανείς να χρησιμοποιήσει και δεύτερη κάμερα, θα πληρώσει επιπλέον 5 δολάρια τον μήνα. Για την καταγραφή ιστορικού 30 ημερών, το μηνιαίο κόστος της συνδρομής στις ΗΠΑ διαμορφώνεται στα 30 δολάρια για την πρώτη κάμερα και στα 15 δολάρια για τη δεύτερη κάμερα.

Για την αναγνώριση προσώπου, η Nest IQ κάμερα χρησιμοποιεί ειδική τεχνολογία, ενώ ειδικά φώτα LED πάνω στην κάμερα προσφέρουν φωτισμό μίας περιοχής.


Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.