.

Αυτοματισμοί & Smart Living


Ένα αναβαθμισμένο τεχνολογικά σπίτι προσφέρει στον ιδιοκτήτη περισσότερη άνεση και καλύτερο επίπεδο ζωής. 

  • Πλέον η τεχνολογία λύνει τα χέρια στον κάθε ιδιοκτήτη, προσφέρει περισσότερο ελεύθερο χρόνο και ανεβάζει το επίπεδο της καθημερινότητας του.
  • Με το πάτημα ενός κουμπιού στο κινητό μπορεί κάθε μέρα ο ιδιοκτήτης γυρνώντας από την δουλειά να έχει έτοιμο το φαγητό που έβαλε στο φούρνο το πρωί.
  • Προσφέρει αυξημένη ασφάλεια παρέχοντας στον ιδιοκτήτη ενδείξεις στο κινητό για την κατάσταση λειτουργίας του συναγερμού αλλά και την μεταφορά εικόνας από το εσωτερικό και εξωτερικό χώρο της κατοικίας του.
  • Παρέχει επιπλέον άνεση αφού ο ιδιοκτήτης μπορεί με ένα πλήκτρο που γράφει «Φεύγω Σπιτάκι μου» να ενεργοποιεί την Εξομοίωση Παρουσίας ώστε να κλείσουν τα ρολά όταν πρέπει, να οπλίζει το σύστημα ασφαλείας και οι ηλεκτρικές συσκευές να λειτουργήσουν όταν θα είναι οικονομικό το ρεύμα.
  • Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου της θέρμανσης και του κλιματισμού. Πριν φτάσει ο ιδιοκτήτης στο σπίτι, με το κινητό του μπορεί να στείλει εντολή μέσω internet στον έξυπνο θερμοστάτη ή στο high tech κλιματιστικό του και να έχει την τέλεια θερμοκρασία πριν ανοίξει την πόρτα της κατοικίας του.

Συνεπώς με την άνθιση της τεχνολογίας σε όλους τους τομείς υπάρχει πλέον η δυνατότητα για κάθε σπίτι αλλά και χώρο γενικότερα να σχεδιαστούν εγκαταστάσεις από ειδικούς για την υλοποίηση της "έξυπνης" κατοικίας προσφέροντας λύσεις που εξασφαλίζουν άνεση, ασφάλεια, και καλύτερο επίπεδο διαβίωσης.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.