.

Πλήρες σύστημα Whole Home Wi-Fi από την TP-Link



H TP-Link ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του Wi-Fi Deco M5 Whole-Home System, μιας (mesh) λύσης δικτύου που παρέχει απρόσκοπτη ασύρματη σύνδεση στο Internet και ολοκληρωμένη ασφάλεια μέσω του TP-Link HomeCare.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, εξοπλισμένο με το TP-Link HomeCare, που υποστηρίζεται από την TrendMicro, το σύστημα του Deco M5 προσφέρει μια σειρά ενσωματωμένων χαρακτηριστικών ασφαλείας. Παρέχει προστασία από έκθεση σε κακόβουλο λογισμικό και επιθέσεις, ενώ παράλληλα με την λειτουργία ενός SPI firewall, τον έλεγχο πρόσβασης συσκευών και τη δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης μέσω της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα TP-Link Deco, εξασφαλίζεται ότι το οικιακό δίκτυο θα παραμένει ανεπηρέαστο. Ο γονικός έλεγχος με ισχυρά φίλτρα που χρησιμοποιεί η συσκευή, επιτρέπει τη διαχείρηση και την παρακολούθηση στην πρόσβαση των παιδιών στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, η δυνατότητα χρονοπρογραμματισμού της συσκευής (by time allowance) επιτρέπει την επιλογή στις ώρες που θα είναι σε λειτουργία το οικιακό δίκτυο, ακόμα και όταν δεν είναι κάποιος στο σπίτι. Τέλος, μηνιαίες αναφορές χρήσης αποστέλλονται αυτόματα στο τηλέφωνο, ώστε να υπάρχει συνολική εικόνα της δραστηριότητας στο δίκτυο.


"Καθώς τα οικιακά δίκτυα Wi-Fi υποστηρίζουν όλο και περισσότερους χρήστες και συσκευές, το θέμα της ασφάλειας γίνεται ακόμα πιο σημαντικό", δήλωσε ο Dr. Terence Liu, αντιπρόεδρος της TrendMicro. "Με την ενσωμάτωσή μας στο TP-Link HomeCare, το συστήμα Wi-Fi Deco M5 Whole Home διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πακέτο χαρακτηριστικών ασφαλείας, έτσι ώστε να μπορείτε να είσαστε σίγουροι ότι το οικιακό σας δίκτυο είναι πάντα προστατευμένο".

Το Deco M5 αποτελείται από ένα σύστημα τριών μονάδων που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να καλύψουν τις ανάγκες ενός οικιακού δικτύου με εμβαδών έως 420 τετραγωνικά μέτρα. Το σύστημα μπορεί να επεκταθεί μέχρι και 10 μονάδες, αυξάνοντας κατά πολύ περισσότερο τα τετραγωνικά μέτρα κάλυψης. Υποστηριζόμενο από τετραπύρηνο επεξεργαστή, διαθέτει την τελευταία τεχνολογία mesh για να "χρωματίσει" το σπίτι με WiFi. To dual-band σύστημα AC1300 προσφέρει ταχύτητα ως και 400Mbps στη συχνότητα 2.4 GHz και 867Mbps στη συχνότητα 5GHz ενώ παράλληλα υποστηρίζει streaming δεδομένων μέσω της τεχνολογίας MU-MIMO.

"Οι σημερινοί καταναλωτές θέλουν ασύρματη σύνδεση σε όλο τους το σπίτι, από το σαλόνι έως το υπνοδωμάτιο και την κουζίνα. Το Deco M5 δημιουργεί απρόσκοπτη σύνδεση Wi-Fi που τους επιτρέπει να απολαμβάνουν συνεχόμενο streaming, να παίζουν παιχνίδια και να περιηγούνται στο διαδίκτυο από οποιοδήποτε δωμάτιο", δήλωσε ο Lewis Wu, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της TP-Link USA Corp. "Το Deco M5 βελτιστοποιεί αυτόματα τη σύνδεση Wi-Fi για κάθε συσκευή και είναι εξοπλισμένο με το TP-Link HomeCare, το οποίο επιτρέπει στους καταναλωτές να προσαρμόζουν την ασφάλεια του δικτύου τους μέσω λειτουργιών που περιλαμβάνουν και γονικό έλεγχο".

Το Deco M5 χρησιμοποιεί την Adaptive Routing Technology (ART) της TP-Link για να διασφαλίσει ότι το δίκτυο λειτουργεί πάντα με τις καλύτερες δυνατές ταχύτητες, εντοπίζοντας και επιλέγοντας γρήγορα την ταχύτερη διαδρομή για τη σύνδεση των συσκευών στο δίκτυο. Ενώ παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου πως θα διανέμεται και θα χρησιμοποιείται το δίκτυο, καθιστώντας εύκολη την ιεράρχηση των λειτουργιών και των συσκευών για υπηρεσίες που χρειάζονται μεγάλο bandwidth, όπως HD video streaming, online gaming ή video chats, σημειώνεται.


Η εύκολη διαδικασία ρύθμισης, καθιστά την δημιουργία του δικτύου mesh στο σπίτι μια απλή υπόθεση. Η εφαρμογή Deco της TP-Link για κινητά τηλέφωνα, διαθέσιμη για Android και iOS, επιτρέπει στους καταναλωτές να ρυθμίζουν εύκολα και γρήγορα την κάλυψη Wi-Fi σε ολόκληρο το σπίτι. Η εφαρμογή καθοδηγεί σε όλη τη διαδικασία εγκατάστασης, με οδηγίες βήμα προς βήμα καθώς και αντίστοιχες εικόνες.

Βασικά χαρακτηριστικά με μια ματιά:
  • Αδιάλειπτη ασύρματη σύνδεση σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού.
  • Κατανοητές λειτουργίες ασφαλείας και ισχυροί γονικοί έλεγχοι μέσω του TP-Link HomeCare.
  • Προστασία από ιούς και κακόβουλα προγράμματα υποστηριζόμενη από την Trend Micro.
  • Απλή εγκατάσταση με γραφικά βοηθήματα μέσω της εφαρμογής TP-Link Deco για κινητά (iOS και Android)
  • Adaptive Routing Technology (ART,) που επιλέγει την καλύτερη διαδρομή για τις συνδέσεις των συσκευών και διατηρεί την ταχύτητα του δικτύου σε υψηλά επίπεδα
  • Το QoS δίνει προτεραιότητα σε συγκεκριμένες λειτουργίες Wi-Fi του σπιτιού σας βελτιστοποιώντας το bandwidth σε συσκευές ανάλογα με τις ανάγκες
  • Απομακρυσμένη διαχείριση και έλεγχος του δικτύου από οπουδήποτε μέσω το application TP-Link Deco για smartphone συσκευές. 
  • 2ετής εγγύηση και τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και live chat.
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.