.

Η κάμερα ADAS της LG επιλέγεται από γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία



Η LG Electronics επιλέχθηκε από γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία για την προμήθεια ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) κάμερας και σχετικού λογισμικού για τα οχήματα επόμενης γενιάς της εταιρείας.

Η κάμερα ADAS που έχει σχεδιαστεί από την LG μπορεί να συλλέξει πληροφορίες για την κυκλοφορία για να βοηθήσει τους οδηγούς να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις και να αυξάνουν την ασφάλεια στο δρόμο. Μπορεί να αναγνωρίσει με ακρίβεια και να ανταποκριθεί στο εξωτερικό περιβάλλον – ακόμα και σε πολυάριθμες διασταυρώσεις – μέσω της χρήσης της φωτογραφικής μηχανής.

Ως βασικός παράγοντας ενός συνολικού συστήματος έξυπνων αυτοκινήτων, η LG κάμερα μπορεί να ανιχνεύσει αντικείμενα από απόσταση και να εφαρμόσει τη λειτουργία Autonomous Emergency Braking (Αυτόνομο Φρένο έκτακτης ανάγκης) σε περίπτωση επικείμενης σύγκρουσης. Η κάμερα μπορεί επίσης να διατηρήσει το αυτοκίνητο στη λωρίδα με την τεχνολογία Lane Keeping Assist καθώς και να το κρατήσει σε ασφαλή απόσταση από άλλα οχήματα. Η Αναγνώριση Σημάτων κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition) και ο Βοηθός Υψηλής Δέσμης Ακτίνας (High Beam Assist) αποτελούν επιπλέον προηγμένες λειτουργίες της κάμερας LG ADAS.

H κάμερα LG ADAS επωφελείται από την μακροχρόνια καινοτομία και τεχνογνωσία που προέρχονται από την ηγετική θέση της εταιρείας στις κινητές επικοινωνίες, την αναγνώριση εικόνων και τη συνδεσιμότητα. Η LG ανακοίνωσε νωρίτερα αυτό το έτος ότι η τεχνητή νοημοσύνη και η τεχνολογία deep learning θα αποτελέσουν προτεραιότητα στη στρατηγική που θα ακολουθήσει η εταιρεία.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.