.

Bosch Video Management System



Το BOSCH Video Management System -BVMS- αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας μέσω δικτυακού βίντεο, η οποία παρέχει συνεχή διαχείριση ψηφιακού βίντεο, ήχου και δεδομένων μέσω οποιουδήποτε IP δικτύου.

Το σύστημα συνεργάζεται με τα προϊόντα του οίκου Bosch, και αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες των καμερών και των λύσεων καταγραφής του Γερμανικού οίκου. Παράλληλα το σύστημα αυτό ενσωματώνει διεπαφές και πρότυπα που επιτρέπουν την ενσωμάτωση και άλλων συστημάτων από άλλους κατασκευαστές.

Το σύστημα BVMS ξεχωρίζει για την ανθεκτικότητα του και τις λειτουργίες του που παραμένουν σταθερές ακόμη και όταν και οι δυο server διαχείρισης και καταγραφής αποτυγχάνουν. Ένας offline client παρέχει συνεχή λειτουργία για ζωντανή αναπαραγωγή και εξαγωγή αρχείων βίντεο, ακόμα και όταν ο server διαχείρισης έχει αποσυνδεθεί.

Με έξυπνο video analytics και ιδιαίτερα προηγμένη τεχνολογία recording, το σύστημα έχει τη δυνατότητα διαχειρίζεται έως και 2.000 κάμερες με ένα μόνο server. 

Το σύστημα BVMS εγκαθίσταται σε Λειτουργικό Σύστημα Microsoft Windows και συνίσταται να χρησιμοποιούνται Bosch σταθμοί εργασίας και server, οι οποίοι είναι πλήρως δοκιμασμένοι και συμβατοί με αυτό το σύστημα.



Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.