.

Dahua HDCVI 4.0: Τα νέα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας CCTV



Η Dahua Technologies παρουσίασε πρόσφατα τη νέα γενιά HDCVI 4.0, προσφέροντας ανώτερη ποιότητα εικόνας με νέους αισθητήρες μέχρι και 4K (8Mp), συνεργασία με ανιχνευτές τεχνολογίας IoT (Internet of Things) για πολυδιάστατη ανίχνευση, εκπληκτική φωτοευαισθησία και Video Analytics στα καταγραφικά.

Αναλυτικότερα τα νέα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας HDCVI 4.0 είναι:

4K-HDCVI: Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε σειρά καμερών τεχνολογίας CVI σε ανάλυση 4K. Πρόκειται για ανάλυση 8Mp, δηλαδή ίση με τέσσερεις εικόνες full HD. Μέχρι πρόσφατα, αυτή η ανάλυση ήταν διαθέσιμη μόνο σε κάμερες IP.

AI-HDCVI: Η τεχνολογία Dahua AI-HDCVI ενοποιεί βίντεο HDCVI και ήχο με την τεχνολογία τεχνίτης νοημοσύνης AI Deep Learning. Αυτή η τεχνολογία ταξινομεί εικόνες και αναγνωρίζει φωνές με ακρίβεια σχεδόν ανθρώπινη, ενώ μετατρέπει video και ήχο σε αναζητήσιμα δεδομένα!

IoT-HDCVI: Η τεχνολογία Dahua IoT-HDCVI, επιτρέπει στις κάμερες να ξεπεράσουν τη βασική λειτουργία της απλής video-εποπτείας. Χρησιμοποιώντας αισθητήρες IoT (της Dahua) που συνδέονται πάνω στο ομοαξονικό καλώδιο, μπορούμε να καταγράφουμε έναν πλούτο νέων πληροφοριών όπως σήματα συναγερμού, θερμοκρασίας και υγρασίας.

Starlight: Μία ακόμη αναβάθμιση της σειράς HDCVI 4.0 είναι η ενσωμάτωση των αισθητήρων εικόνας Starvis CMOS της Sony, σε όλα τα μοντέλα Starlight. Στο παρελθόν, ήταν πρόκληση η ποιοτική απεικόνιση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού για τις κάμερες τεχνολογίας HDCVI. Με τους νέους αισθητήρες, τα νυχτερινά πλάνα είναι εμφανώς βελτιωμένα.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.