.

Dahua Retail Security Solution για εμπορικά καταστήματα



Η Dahua έχει δημιουργήσει την ολοκληρωμένη πρόταση ασφάλειας “Dahua Retail Security Solution που είναι προσανατολισμένη ακριβώς για τους χώρους των εμπορικών καταστημάτων και αλυσίδων, με σκοπό να αναβαθμίσει το επίπεδο της ασφάλειας και να βελτιστοποιήσει τα επιχειρηματικά αποτελέσματα. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση που αποτελείται από επιμέρους προηγμένες τεχνολογίες επιτήρησης, όπως:

Καταμέτρηση ατόμων και ανίχνευση ύψους – Μια 3D κάμερα παρέχει τη δυνατότητα καταμέτρησης ατόμων και ανίχνευσης ύψους, υπολογίζοντας την εισερχόμενη κίνηση στην είσοδο ενός καταστήματος, ενώ εξάγει αναφορές με πολύτιμα δεδομένα για την επιχείρηση.

Ενοποίηση με POS (Point of Sales) – Το βιντεοληπτικό υλικό και οι πληροφορίες από το POS μπορούν να εμφανίζονται ταυτόχρονα στις οθόνες σε πραγματικό χρόνο αλλά και κατά την αναπαραγωγή, ενώ υποστηρίζεται αναζήτηση κειμένων για την ανάκτηση συγκεκριμένων συναλλαγών.

Super WDR – Οι κάμερες της σειράς της Dahua “Super WDR Ultra Smart” παρέχουν μέχρι και 140dB Wide Dynamic Range αποδίδοντας κρυστάλλινη εικόνα ακόμα και σε περιβάλλοντα με υψηλή αντίθεση και έντονο φωτισμό.

Heat Map – Κάμερες τύπου Fisheye παρέχουν λειτουργίες θερμικής χαρτογράφησης σε περιοχές εντός των καταστημάτων, βοηθώντας τις επιχειρήσεις στην ανάλυση της κίνησης των πελατών.

Αυτές και άλλες προηγμένες δυνατότητες της ολοκληρωμένης λύσης “Dahua Retail Security Solution” βρίσκουν εφαρμογή σε αρκετές περιοχές και τομείς στα εμπορικά καταστήματα όπως για παράδειγμα στην είσοδο για την καταμέτρηση των πελατών που εισέρχονται στο κατάστημα κάτι που βοηθάει τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν γνώση για τη ροή των πελατών έτσι ώστε να διαχειριστούν καλύτερα τα δεδομένα που προκύπτουν. 

Επίσης, η λύση μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στη λήψη μέτρων ασφάλειας για την αποτροπή κλοπών, σε περιοχές εντός των καταστημάτων που θεωρούνται λιγότερο εύκολο να ελεγχτούν όπως για παράδειγμα είναι ορισμένα σημεία στους ορόφους των καταστημάτων. Επίσης, ο συνδυασμός εικόνας, ήχου και δεδομένων από τα POS μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην εξακρίβωση διαφωνιών ή την επίλυση προβλημάτων που μπορεί να υπάρχουν μεταξύ των πελατών και του προσωπικού ενός καταστήματος. Οι κάμερες τεχνολογίας Starlight εξασφαλίζουν την προστασία ενός εμπορικού καταστήματος 24/7, παρέχοντας υψηλής ποιότητας εικόνας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού ημέρα και νύχτα, αποτρέποντας ληστείες ή διαρρήξεις. 

Το λογισμικό της Dahua – DSS (Dahua Security Software) – προσφέρει εφαρμογές ανάλυσης επιχειρηματικών δεδομένων που βοηθούν στην εξαγωγή σωστών συμπερασμάτων και τη λήψη των βέλτιστων αποφάσεων ενώ επιτυγχάνει απομακρυσμένη πρόσβαση για τους διαχειριστές σε όλες τις λειτουργίες που σχετίζονται με το κατάστημα.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.