.

Dell EMC: Ανακοινώνει τη διεθνή διαθεσιμότητα της επόμενης γενιάς των servers της



Η Dell EMC ανακοινώνει τη διεθνή διαθεσιμότητα της επόμενης γενιάς των servers της με τις καλύτερες πωλήσεις διεθνώς, με στόχο να βοηθήσει τους πελάτες κάθε μεγέθους να προωθήσουν τις δικές τους πρωτοβουλίες σχετικά με το μετασχηματισμό Πληροφορικής (IT transformation). Όπως πρόσφατα έδειξε στο συνέδριο Dell EMC World 2017, η βραβευμένη σχεδίαση της νέας 14ης γενιάς του χαρτοφυλακίου Dell EMC PowerEdge servers δημιουργεί μια κλιμακούμενη, αυτοματοποιημένη, και ασφαλή υπολογιστική πλατφόρμα για παραδοσιακές και εγγενείς στο cloud (cloud-native) εφαρμογές, σχεδιασμένες για τους νέους επεξεργαστές Intel® Xeon® Scalable.

«Η 14η γενιά Dell EMC PowerEdge servers παρέχει βελτιώσεις, στηριζόμενη στο χαρτοφυλάκιο servers με τις καλύτερες πωλήσεις διεθνώς, και είναι σχεδιασμένη για να προωθεί τις ενέργειες μετασχηματισμού Πληροφορικής των πελατών», ανέφερε ο Ashley Gorakhpurwalla, president, Server Solutions Division, Dell EMC. «Οι σύγχρονες λύσεις υποδομής που προσφέρουμε, αλλάζουν τα δεδομένα στην παρούσα φάση της ψηφιακής οικονομίας. Χάρη στην αρχιτεκτονική μας, η οποία είναι ανθεκτική στις κυβερνο-επιθέσεις, αλλά και τις καινοτομίες υψηλής απόδοσης, είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε τους πελάτες να απελευθερώσουν τις δικές τους επιχειρηματικές δυνατότητες».

Στην πρόσφατη έρευνα Καμπύλης Ωριμότητας Μετασχηματισμού Πληροφορικής - ESG 2017 IT Transformation Maturity Curve, η οποία εκπονήθηκε κατόπιν παραγγελίας της Dell EMC, οι οργανισμοί, οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε μεγαλύτερο βαθμό με τις δικές τους πρωτοβουλίες μετασχηματισμού Πληροφορικής, έχουν επτά φορές περισσότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν την τεχνολογία, ως παράγοντα διαφοροποίησης της ανταγωνιστικότητας. Για να επιτευχθεί αυτό, η προτεραιότητα για πολλές από τις πρωτοβουλίες μετασχηματισμού των συστημάτων ΙΤ εντοπίζεται στη σύγχρονη υποδομή ΙΤ, η οποία είναι σε θέση να προσφέρει, με ασφάλεια, βελτιωμένη αποδοτικότητα, ενώ παράλληλα ενισχύει την καινοτομία, η οποία επιτρέπει την ανάδειξη νέων επιχειρηματικών προτύπων.

Χάρη στην κλιμακούμενη αρχιτεκτονική για επιχειρήσεις, τον έξυπνο αυτοματισμό και την ενσωματωμένη ασφάλεια, το νέο χαρτοφυλάκιο 14ης γενιάς Dell EMC PowerEdge servers πραγματοποιεί τα όσα υπόσχεται, βάσει αυτών ακριβώς των επιθυμητών οφελών. Οι PowerEdge servers, οι οποίοι αποτελούν το θεμέλιο των σύγχρονων data centers, επιτρέπουν στους πελάτες να προωθήσουν ακόμη περαιτέρω την καινοτομία τους, και με ταχύτερους ρυθμούς, με στόχο την επίτευξη των δικών τους στόχων για τον μετασχηματισμό Πληροφορικής.

Η κλιμακούμενη αρχιτεκτονική για επιχειρήσεις των Dell EMC PowerEdge servers βοηθά τους πελάτες να εναρμονίσουν την αποδοτικότητά τους με τις μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές ανάγκες, χάρη στην προηγμένη απόδοση, τόσο για παραδοσιακές, όσο και για virtualized αλλά και cloud-native εφαρμογές, στο πλαίσιο ενός software-defined data center.
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.