.

Digital SIMA: Νέα υπηρεσία ασφάλειας από τη WatchGuard



Το Threat Detection & Response – TDR είναι η νέα υπηρεσία ασφαλείας της WatchGuard η οποία με τους agents – τους Host Sensors – που εγκαθίστανται στα end points και την ανάλυση της δικτυακής κίνησης, συσχετίζει και αναλύει τα συμβάντα ώστε να προσφέρει αναγνώριση επίθεσης και άμεσους τρόπους αντιμετώπισης.

Ο συσχετισμός και η αξιολόγηση των συμβάντων γίνεται στο σύννεφο, ωστόσο οι δράσεις για την αντιμετώπιση των επιθέσεων εκτός από την κεντρική κονσόλα, μπορούν να γίνουν και αυτοματοποιημένα στα end points μέσω των host sensors όπως π.χ. τοποθέτηση αρχείου σε καραντίνα, delete τιμών από το registry, ή kill κάποιου process (περίπτωση ransomware όπου μπλοκάρεται η κρυπτογράφηση)

Η WatchGuard προχώρησε στη διάθεση της συγκεκριμένης λύσης μετά από εξαγορά της κορυφαίας σε αυτή την τεχνολογία Hawkeye, της Hexis.

Με την ενσωμάτωση του TDR προσφέρεται σε μικρά και μεσαία δίκτυα ένα εργαλείο ελέγχου του δικτύου για την έγκαιρη αντιμετώπιση και αντίδραση σε περίπτωση κακόβουλης επίθεσης, που μέχρι τώρα ήταν προνόμιο των πολύ μεγάλων επιχειρήσεων λόγω του κόστους παρόμοιων λύσεων.

Η Digital SIMA είναι ο επίσημος διανομέας της WatchGuard σε Ελλάδα και Κύπρο.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.